Haku

Uutuudet, vko 27-28/2021

Uutuudet ajalta: 5.7.2021 - 18.7.2021

Muokattu: 9.8.2021
Hakutulos 1
Kirja
Holmes, Lucy-Anne, kirjoittaja ; Viitanen, Viia, kääntäjä
2021
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Seksimuistelmat yhden naisen halusta löytää todellista nautintoa

Älä paina päätäni alas on toisenlainen kasvutarina, yhden naisen hillitön, valaiseva ja mitään kaihtamaton ristiretki paremman seksielämän saavuttamiseksi.

Internetpornon kyllästämä Lucy-Anne tajuaa kolmikymppisenä olevansa noviisi seksissä. Hänellä ei ole rohkeutta pyytää miehiltä sitä, mitä hän haluaa - eikä hän oikeastaan edes tiedä mitä se olisi. Erilaiset oppaat, ohjeet ja workshopit tuntuvat keskittyvän miehen näkökulmaan naisen nautinnon sijaan. Niinpä Lucy-Anne kirjoittaa seksin toivelistansa ja aloittaa matkan hitaan seksin, erilaisten orgasmien, seksijuhlien ja BDSM:n kautta omanlaisen nautinnon löytämiseen. Älä paina päätäni alas on suorapuheinen, noloissakin kohdissa rehellinen, hauska ja voimauttava tositarina siitä, miksi seksielämä kannattaa ottaa omiin käsiinsä.

”Luoja, miten tarvitsemme tätä kirjaa.” - Caroline Criado Perez, Näkymättömien naisten kirjoittaja

Lucy-Anne Holmes on brittiläinen kirjailija, näyttelijä ja kampanjoija. Hänet tunnetaan parhaiten kampanjastaan ”No More Page 3”, joka lopetti yläosattomien mallien kuvien julkaisemisen tabloidilehdissä Iso-Britanniassa. BBC valitsi Holmesin tästä syystä 100 naisen listalleen vuonna 2014.

Tallennettuna:
Hakutulos 2
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Viimalle ei ruoka maita, vaikka vatsassa asuu hirvö, jonka nimi on Nälkä. Onneksi isi on löperö ja äiti osaa neuvotella. Isosisarus Tinttikin keksii niin hyviä leikkejä, ettei Viima edes muista pikku hirviötään - ei ainakaan vielä aamupäivällä...

Hirveä Nälkä on ehdoton ääneen luettava kirja kaikille pikku ronkeleille. Runsas kuvitus ja ytimekkäät tekstit tekevät tutuiksi erilaiset ruoat, ruoka-aikojen nimet ja ateriarytmin.

Rakastettujen lastenkirjojen tekijöiden Vuokko Hurmeen ja Noora Katon uusi kirjasarja käsittelee lapsiperheiden arkea lapsentajuisesti ja hauskasti, jännittävyyttä unohtamatta.

Tallennettuna: