Huom! Vappuna ke 1.5. kirjakuljetusta ei ole.

Haku

Uutuudet, vko 43/2021

Uutuudet ajalta: 25.10.2021 - 31.10.2021

Muokattu: 4.11.2021
Hakutulos 2

Tie tyytyväiseen elämään Näytä tarkat tiedot

A life of being, having and doing enough, suomi
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Bestseller-kirjailija, pappi ja terapeutti Wayne Mullerin elämäntapaopas kertoo siitä, miten saavuttaa kokonaisvaltaisesti tyydyttävä elämä. Teos osuu suoraan kiireisen, ja yhä vain lisää hamuavan yhteiskuntamme ytimeen. Muller opettaa, miten rahaa, mainetta ja parempaa minää pakonomaisesti tavoittelevasta nykyisyydestä voi siirtyä hyväksyvään elämään ilman radikaaleja elämäntapamuutoksia.

Tallennettuna:
Hakutulos 3
Kirja
Mitton, Tony, kirjoittaja ; Parker, Ant, taiteilija ; Rintamäki, Raija, kääntäjä
2021
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Roboteista on sekä hupia että hyötyä. Olet ehkä nähnyt dronen tai robotti-imurin, mutta mitä roboteilla tehdään avaruudessa, sairaalassa tai meren syvyyksissä?

Tallennettuna:
Hakutulos 4
Kirja
Mitton, Tony, kirjoittaja ; Parker, Ant, taiteilija ; Rintamäki, Raija, kääntäjä
2021
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Huimiin korkeuksiin kohoavat nostokurjet ja muut nosturit ovat tuttu näky rakennus- ja purkutyömailla. Nostureita käytetään myös monissa lastaus-, asentamis- ja korjaustöissä.

Tallennettuna:
Hakutulos 5
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Viulun ja sellon rakentaminen, jousien jouhitus, jousisoittimien korjaus ja ohjeita äänen laadun parantamiseen. Tämä opas johdattaa lukijan viulun rakentamisen saloihin ja antaa valmiudet aloittaa oman soittimen tekeminen. Terttu Nikula on pitkän linjan viulunrakentaja, joka on tehnyt erikokoisia viuluja, alttoviuluja, selloja ja bassoja. Oma kokemus, yrityksen ja erehdyksenkin kautta, ovat luoneet hänestä soitinrakennuksen lujan ammattilaisen ja tässä oppaassa hän jakaa tietämyksensä saloja.

Tallennettuna:
Hakutulos 6

Ninjojen salaisuudet Näytä tarkat tiedot

Character encyclopedia, suomi
Kirja
Hugo, Simon, kirjoittaja ; Sipi, Claire, kirjoittaja ; Lahtinen, Tapani, kääntäjä
2021
Anders-kirjastot
Tallennettuna:
Hakutulos 7
Kirja
Hurme-Keränen, Auli, kääntäjä ; Getha, Patricia, kirjoittaja, kuvittaja ; Maltseff, Michelle, kirjoittaja, kuvittaja ; Weil, Linda, kirjoittaja, kuvittaja ; Foster, William T., kirjoittaja, kuvittaja ; Butkus, Michael, kirjoittaja, kuvittaja ; Tavonatti, Mia, kirjoittaja, kuvittaja
2021
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Hevosia piirtäessä niitä pitää pystyä ymmärtämään. Millaisia ovat niiden mittasuhteet, entä silmien, korvien, turvan ja kavioiden muodot? Millä välineillä muotokuvan saa näyttämään eloisalta ja ilmeikkäältä? Tämän harjoituskirjan avulla opit piirtämään hevosen muotokuvan vaihe vaiheelta ja kuvaamaan poneja, eri hevosrotujen liikkeitä, hevosta ratsastajan kanssa ja paljon muuta. Käytännön harjoitukset opastavat aina ensimmäisistä vedoista viehättävään lopputulokseen asti. Saat monenlaisia käytännön vinkkejä ja opit, miten välttää tyypillisimmät virheet hevosta kuvatessa. Kirja koostuu toisiaan täydentävistä oppijaksoista. Kussakin käsitellään tiettyä teemaa, kuten silmiä, korvia, hevosen sivukuvaa, ruumiinrakennetta, hevosta ja ratsastajaa tai mallikuvan käyttöä. Perusteet omaksuttuasi tulet hämmästymään, kuinka nopeasti edistyt.

Tallennettuna:
Hakutulos 8
Kirja
Hurme-Keränen, Auli, kääntäjä ; Constance, Diana, kirjoittaja, kuvittaja ; Kaufman Yaun, Debra, kirjoittaja, kuvittaja ; Cardaci, Diane, kirjoittaja, kuvittaja ; Goldman, Ken, kirjoittaja, kuvittaja ; Weil, Linda, kirjoittaja, kuvittaja ; Powell, William F., kirjoittaja, kuvittaja ; Genari, Jennifer, kirjoittaja, kuvittaja ; Rohlander, Nathan, kirjoittaja, kuvittaja
2021
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Alastoman ihmiskehon kuvaaminen on haaste, joka alkaa jossain vaiheessa kiehtoa useimpia piirtäjiä. Vartalon pyöristymät ja kaarteet ovat kuin maisema, joka muuttuu joka liikkeen myötä. Tämän harjoituskirjan avulla pystyt luomaan ihmiskehon paperille uskottavasti jopa 15 minuutissa. Tarvitset vain ihmisiä (tai valokuvia) malleiksesi. Piirustustarvikkeiksi riittävät muutama kynä, piirustushiili ja pari paperiarkkia. Lisää mukaan tarkkaa havainnointia, sillä perustiedot anatomiasta ja mittasuhteista ovat tärkeitä alastonpiirrosten onnistumiselle. Kirjan toisiaan täydentävien oppijaksojen myötä pääset perehtymään kahteen pääteemaan, anatomiaan ja alastonmallin piirtämiseen, ja voit heti alkaa soveltaa oppimaasi.

Tallennettuna:
Hakutulos 11
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Joulukuun 23. päivä 1971. Joulunviettoon kokoontunut Hildebrandtin perhe on tienhaarassa. Perheen isä Russ, Chicagon esikaupunkiseurakunnan kappalainen, on valmis lähtemään ilottomasta avioliitostaan - jollei sitten hänen vaimonsa, älykäs, henkevä ja tasapainoton Marion lähde ensin. Perheen vanhin poika Clem on palaamassa kotiin collegesta liekehtien moraalista ehdottomuutta ja valmiina päätökseen, joka järkyttää hänen isänsä perin juurin.

Perheen tytär Becky, yläasteen ja lukion seurapiirien valoisa tähti, alkaa kyllästyä kunnollisuuteensa, kun taas superälykäs pikkuveli Perry on päättänyt tulla paremmaksi ihmiseksi ja lopettaa kannabiskaupan, jolla on rahoittanut omaa pilvenpolttoaan. Kaikki Hildebrandtit ovat onnettomia omalla tavallaan ja etsivät vapautta, jonka tiellä muut perheenjäsenet tuntuvat olevan.

Crossroads-romaanissaan Franzen yhdistää koomisen aineksen henkilöidensä tuskalliseen ja raastavaan yksinäisyyteen ja keskinäiseen väärinymmärrykseen. Henkilöhahmot ovat vivahteikkaan eläviä, heidän pyrintönsä armottoman tarkasti nähtyjä, heidän pohjimmainen traagisuutensa ilmeistä. Heidän kauttaan Franzen kuvaa moraaliseen ja eksistentiaaliseen kriisiin ajautunutta yhteisöä häikäisevällä tavalla.

Tallennettuna:
Hakutulos 12

Sirkustyttö Näytä tarkat tiedot

The orphan's tale, suomi
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Noa on karkotettu kotoa, sillä hän on tullut raskaaksi ja lapsen isä on natsisotilas. Hänet pakotetaan luovuttamaan lapsensa, ja hän päätyy asumaan pienen juna aseman ylle ja siivoamaan asemaa elannokseen.

Kun Noa löytää tavaravaunusta kymmeniä juutalaisvauvoja, jotka on lähetetty keskitysleirille, hän ei voi olla ajattelematta riistettyä lastaan. Hän varastaa yhden vauvoista. Päätös muuttaa hänen elämänsä.

Noa pääsee saksalaisen sirkuksen suojiin, mutta jotta häntä ei erottaisi joukosta, hänen on opittava trapetsitaiteilijuutta. Johtava trapetsitaiteilija Astrid ei voi sietää Noaa, mutta vähitellen heidän välilleen kehittyy vahva side.

Kun heitä suojeleva sirkuksen ulkokuori kuitenkin osoittautuu toivottua hatarammaksi, heidän on päätettävä, onko heidän ystävyytensä riittävän vankka pelastamaan heidät.

Tallennettuna:
Hakutulos 13
Hakutulos 14
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Leigh Collier on työskennellyt ahkerasti rakentaakseen itselleen normaalin elämän. Hän on puolustusasianajaja arvostetussa toimistossa, ja hän on valmis tekemään mitä tahansa rakkaan kuusitoistavuotiaan tyttärensä eteen.
Leighin tavallinen elämä peittää lapsuuden, jota kenenkään ei pitäisi joutua kestämään.

Eräänä iltana Leigh saa puhelun kollegaltaan: häntä pyydetään puolustajaksi tapaukseen, jossa varakasta miestä syytetään useista raiskauksista.

Kun hän tapaa syytetyn kasvokkain, hän tajuaa mitä kaikkea menneisyydessä onkaan tapahtunut. Syytetty ja hän tuntevat toisensa, ja se mitä tapahtui yli kaksikymmentä vuotta sitten, revitään jälleen auki.

Karin Slaughter on yksi maailman suosituimpia kirjailijoita. Aiemmin tänä vuonna ilmestyi Slaughterin kahdeskymmenes teos. Slaughterin kirjoja on julkaistu 120 maassa ja myyty yhteensä 35 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti. Slaughterin romaanista Menneisyyden jäljet on tekeillä Netflix-sarja, ja tulossa on myös televisiosarja Will Trent -kirjasarjasta.

Tallennettuna:
Hakutulos 15
Kirja
Boden, Rachel, kirjoittaja ; Faulkner, Neil, taiteilija ; Potter, Beatrix, alkuperäisidean luoja ; Tarvainen, Nina, kääntäjä
2021
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Suloisen ihastuttava joulukalenterikirja koko perheen yhteiseen joulun odotukseen.

Petteri Kaniini on intoa täynnä - joulu on päivä päivältä lähempänä! Hän ei malta odottaa, että pääsisi koristelemaan kuusen ja avaamaan lahjoja. Tule mukaan riemukkaisiin seikkailuihin, kun Petteri ystävineen laskee päiviä juhlaan.

Kirjassa on 25 aivan uutta Petteri Kaniini -tarinaa ja joka päivään myös hauska puuha tai askarteluohje. Kauniisti kuvitettu kirja tuo lämpöisenlempeää tunnelmaa, ja sen tarinoihin voi palata joka joulu.

Tallennettuna:
Hakutulos 16

Maisa hääjuhlissa Näytä tarkat tiedot

Maisy goes to a wedding, suomi
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Uusien Maisa-tarinoiden kyydissä pikkuväki tutustuu juhlaviin hetkiin ja saa tietoa, miten niissä käyttäydytään tosielämässä. Maisa pukee ylleen kauniin asun, sillä se on saanut kutsun ystäviensä Piksun ja Oskun häihin. Miten ihana päivä siitä tuleekaan! Vihkimisen jälkeen herkutellaan, tanssitaan ja nautitaan juhlatunnelmasta.

Tallennettuna:
Hakutulos 17

Maisa teatterissa Näytä tarkat tiedot

Maisy goes to a show, suomi
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Uusien Maisa-tarinoiden kyydissä pikkuväki tutustuu juhlaviin hetkiin ja saa tietoa, miten niissä käyttäydytään tosielämässä. Maisalla ja sen ystävillä on liput musikaaliin! Kun kaikki ovat löytäneet oman paikkansa, katsomon valot sammuvat ja yleisön eteen levittäytyy näyttämön täydeltä kaunista musiikkia, taidokkaita esiintyjiä, värejä ja valoja.

Tallennettuna:
Hakutulos 18

Hirviöt : vinksahtanut valikoima Näytä tarkat tiedot

L'incroyable catalogue des monstres, suomi
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Oletko joskus törmännyt Mörkkiin, Liposomiin, Tuppajäärään, Kriisiäiseen tai Pep-Buliin?

Tämä vinksahtanut hirviövalikoima on vuosikausien tutkimustyön tulos. Se on uskomattoman hyödyllinen opus kaikille, joita hirviöt kiehtovat, pelottavat tai kiinnostavat. Joskus kammotuksia näkee kaikkialla, mutta kun huomaa hirviöiden hassut puolet, alkaakin hillittömästi hekotuttaa.

Kirjan avulla voit tunnistaa tavallisimmat hirviöt ja saat tietää, miten kannattaa toimia, jos kohtaat hirviön. Kirja esittelee 25 toinen toistaan kummallisempaa, mutta hyvin tunnistettavaa ja omalla tavallaan sympaattista hirviötä.

Tallennettuna:
Hakutulos 19
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Miltä tuntuu, kun kotiin muuttaa uusi sisarus? Bonussisko ainakin laittaa kaiken mullin mallin. Vanhemmat keskittyvät vain toisiinsa, ja sisko keksii kaikkea villiä: teltassa yöpymisen, lemmikin koiratarhasta, yllätyshäät äidille ja tämän uudelle puolisolle... Yhtäkkiä ennen niin hiljainen koti on täynnä iloa, surua, kiukkua, huumoria ja rakkautta. Niitä kaikkia mahtuu perheeseen, jossa kaikki uusi on bonusta. Toivottu kuvakirja kertoo uusperheen elämästä lapsentasoisesti.

Tallennettuna:
Hakutulos 20
Kirja
Obele, Saara, kirjoittaja, taiteilija
2021
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Hyväntuulisessa pienten lasten kuvakirjassa tavataan Puistokadun pihapiirin lapset: on urhea supermies-Toni, Albaniasta muuttanut Samir, villi ja taitava Martta, Tuukka joka rakastaa kuningatar Elsaa, keppareilla ratsastava Topi ja monta muuta ihan omanlaistaan lasta, joista jokainen on rakas ja paras - ihan täsmälleen sellaisena kuin on.Tapaat täällä monta huipputyyppiä: kivoja ja hauskoja, ihmehyyppiä!Jokainen saa olla täällä täysin omanlainen.Eihän kukaan meistä muutenkaan oo ihan samanlainen?Riemastuttavasti riimitelty ja herttaisesti kuvitettu kuvakirja on ylistyslaulu lapsille ja lasten mutkattomalle ilolle.

Tallennettuna:
Hakutulos 21
Kirja
Price, Holly, kirjoittaja ; Bermingham, Alice-May, kirjoittaja ; Thakur, Noopur, taiteilija ; Jylhä, Alma, kääntäjä
2021
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

10 untuvaista ankkaa ja muut maatilan eläimet opettavat lapselle numerot 1-10. Värintäyteinen ja kurkistusaukoin varustettu kirja on täydellinen pienelle eläintenystävälle.

Tallennettuna:
Hakutulos 22
Kirja
Horikoshi, Kohei, sarjakuvantekijä ; Valkama, Antti, kääntäjä
2021
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

My Hero Academia 19
Vanhojen supersankarisarjojen haastaja!

Jos ajattelet, että supersankarit ovat genrenä jo loppuun kaluttu luu, My Hero Academia saa sinut toisiin ajatuksiin...

"Jos jokin on koulumaista niin kulttuurijuhla! Viime aikoina on ollut paljon pahisongelmia, joten meidän on syytä auttaa tunnelman kohottamisessa. En totta puhuen tiedä, osaanko olla hyödyksi, mutta rokkaanminkä osaan! PLUS ULTRA!!"

Tallennettuna: