Huom! Vappuna ke 1.5. kirjakuljetusta ei ole.

Haku

Uutuudet, vko 48/2021

Uutuudet ajalta: 29.11.2021 - 5.12.2021

Muokattu: 13.12.2021
Hakutulos 1
Kirja
Sole, Asko, kirjoittaja
2021
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Millainen on murhaajan muotokuva? Mikä ajaa sarjamurhaajan julmiin tekoihinsa? Miten oikeuskäytännöt ovat muuttuneet eri aikoina? Millaisia epäoikeudenmukaisia - ja jopa vääriä tuomioita - on historian saatossa langetettu?

Tutkinnassa RIKOS esittelee rikollisuutta eri aikoina. Se johdattaa Bodomin kolmoissurman kaltaisten klassikkotapausten lisäksi unohdettujen, vaikkakin aikanaan paljon julkisuutta saaneiden rikosten äärelle.

Teos tarjoaa esimerkkitapausten kautta kattavan läpileikkauksen rikollisuuteen halki vuosisatojen. Kirjassa kerrotut oikeus- ja rikosjutut perustuvat eri viranomaisten arkistomateriaaliin, pöytäkirjoihin ja asianosaisten haastatteluihin.
Tutkinnassa RIKOS -kirjan äänikirjat ovat saatavilla neljään eri osaan jaettuna: Murhaajan muotokuva, Vaaralliset naiset, Syyttömänä tuomitut ja Huijareita ja hurmureita.

Asko Sole (s.1954) on julkaissut kaksi runokokoelmaa, kaksi dokumenttiromaania ja kolme pienoishistoriikkia. Solen kiinnostus rikostapahtumiin alkoi jo alakoulussa tiedotusvälineiden rikosuutisia innokkaasti seuratessa.

Tallennettuna:
Hakutulos 2
Kirja
Iivonen, Pirjo, kirjoittaja ; Kaarela, Tiina, kirjoittaja ; Konttaniemi, Annika, kirjoittaja ; Laitinen, Niina, kirjoittaja ; Ojanperä, Merja, kirjoittaja ; Pyhänniska, Soile, kirjoittaja ; Tetri, Anna-Karoliina, kirjoittaja ; Wikberg, Minttu, kirjoittaja ; Häyrynen, Miisa, valokuvaaja
2021
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Moreenin huippusuunnittelijat tarttuvat islantilaishaasteeseen.

Islantilaisneuleet ovat nyt kuumaa tavaraa neulemaailmassa. Kahdeksan suosittua kotimaista tekijää on tehnyt omat tulkintansa perinteisestä kaarrokeneulepuserosta.

Inspiroivassa kirjassa on 18 puseromallia aikuisille ja lapsille. Ohjeita havainnollistavat selkeät kaaviot ja upeat Lapin maisemissa otetut valokuvat.

Tallennettuna:
Hakutulos 3
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Keitto on KUUMAA! Mutkaton kirja sisältää kattilakaupalla uusia ideoita ja päivittää vanhat klassikot.

Keitossa yhdistyy kaikki, mikä tekee ruoasta hitin: se syntyy edullisista aineksista, valmistuu tarvittaessa nopeasti, sopii kausiruoka-ajatteluun ja kasvispainotteiseen kokkaamiseen - ja sitä voi tehdä kerralla isonkin määrän. Toisaalta pitkään hautuvat maut ja itse tehdyt liemet tekevät keitosta luksustarjottavan mihin tahansa juhlaan.

Keittokeittokirja nostaa keitot takaisin ruokapöytiin ja tuo iloa sekä arkikokkaamiseen että viikonloppuihin. Kirjassa on noin 40 selkeää ja yksityiskohtaista reseptiä, joiden ideoilla jalostat simppelit sosekeitot ja löydät klassikot uudelleen.

Tallennettuna:
Hakutulos 4
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Jackson Lamb 2

Tallennettuna:
Hakutulos 5
Kirja
Kaarla, Riina, kirjoittaja, kuvittaja ; Kaarla, Sami, kirjoittaja, kuvittaja ; Vacklin, Anders, kirjoittaja, kuvittaja
2021
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Pet Agents 6

Tallennettuna:
Hakutulos 6
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Himoshoppaaja 9

Tallennettuna:
Hakutulos 7
Hakutulos 8
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

The Magpie Society 2
Tähtivloggaajan koukuttava trilleri saa jatkoa!

Tähtivloggaaja Zoe Suggin eli Zoellan ja kirjailija Amy McCullochin kirjasarjan toinen osa, jossa eliittisisäoppilaitoksen vaaralliset salaisuudet paljastuvat.

The Magpie Society -sarjan ensimmäinen osa jätti lukijat haukkomaan henkeään. Nyt ystävykset Audrey ja Ivy jatkavat murhamysteerin selvittämistä. Mikä on totuus koulussa toimivasta salaseurasta, ja miten se liittyy tähtioppilas Lolan kuolemaan?

Sarjan toinen osa julkaistaan suomeksi lokakuussa 2021 samaan aikaan alkuteoksen kanssa.

?Jännittävä ja vetävä tarina, jossa on elokuvamaista hohtoa? - kirjailija Jennifer Niven sarjan ensimmäisestä osasta.

Zoe Sugg on kirjoittanut aiemmin suositun Girl Online -sarjan. Amy McCulloch on kanadalaissyntyinen kirjailija, joka asuu Lontoossa. Naiset tekivät ensi kerran yhteistyötä Girl Online -kirjojen parissa, kun Amy toimi kirjojen kustannustoimittajana.

Tallennettuna:
Hakutulos 10
Kirja
Martikainen, Kata, kirjoittaja, taiteilija
2021
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Alma on pieni lemmikkikissa, joka rakastaa leikkimistä, herkkuja ja päiväunia.

Eräänä päivänä Alma päättää lähteä seikkailulle hieman tavallista kauemmas. Alma lähtee tutkimaan läheistä metsää, josta löytyykin paljon kaikkea uutta ja mielenkiintoista. Seikkailun tohinassa Alma törmää myös metsän asukkaisiin. Huomaamattaan Alma kuitenkin päätyy niin syvälle metsään, ettei löydä enää tietä takaisin kotiin. Pimeän tullen pientä kissaa alkaa pelottaa, eikä Alma tiedä, kuinka tulisi toimia, jos eksyy. Mikä nyt neuvoksi?

Lähde Alma-kissan matkaan seikkailulle ja ota selvää, mitä kaikkea jännittävää Alma metsässä näkee ja kuinka tämä lopulta löytää tiensä takaisin tutulle maatilalle!

Kata Martikainen on nuori kuvittaja, jonka suurimpia inspiraation lähteitä ovat luonto ja eläimet.

Tallennettuna:
Hakutulos 11

Valssin aika. 3 Näytä tarkat tiedot

Waltz no ojikan. 3, suomi
Kirja
Ando, Natsumi, sarjakuvantekijä ; Sariola, Kim, kääntäjä
2021
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Valssin aika 3
Saanko luvan? Suomen ensimmäinen tanssimanga on täällä!

Valssin aika-sarjakuva on romanttinen draama, joka sukeltaa paritanssin maailmaan.

Hime on lukiotyttö, joka on omasta mielestään aivan liian harmaa ja arkinen kiinnostaakseen ketään. Puoliksi sattumalta hän päätyy tutustumiskäynnille tanssikouluun, jossa myös hänen luokkatoverinsa Tango toimii apuopettajana. Hime innostuu tanssista ja yrittää sen avulla nousta itsesäälin suosta. Mutta Tangolla on omat traumansa, eikä hän haluaisi kenenkään tietävän tanssitaustastaan... Natsumi Andolta on aiemmin julkaistu suomeksi Horoskooppimysteerit, tytöille suunnattu maaginen salapoliisitarina. Valssin aika puolestaan on kolmeosainen romanttinen tarina, jossa tutustutaan erilaisiin tansseihin.

Tallennettuna: