Huom! Vappuna ke 1.5. kirjakuljetusta ei ole.

Haku

Uutuudet, vko 19/2022

Uutuudet ajalta: 9.5.2022 - 15.5.2022

Muokattu: 22.11.2022
Hakutulos 1
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Hulvatonta sivistysviihdettä Tommi Liimatan tarkkuudella.

Muistatko kultaisen 80-luvun surullisine huoltoasemahampurilaisineen ja kokoelmakasetteineen? Entä ilmastoimattoman Datsun Cherryn ja kesälomamatkat sukulaisten luo? Liimatta analysoi pettämättömän tarkasti maailmamme muutosta ja lähihistoriamme populaari-ilmiöitä. Käsittelyyn pääsee muun muassa suomirockin viides sukupolvi, kirjallisuuden katveet ja Neuvostoliiton suunnitelmatalous - unohtamatta Aku Ankan taskukirjoja ja John Lennonia. Sisältää myös sukelluksen vannoutuneen hevimies Ilari Tikkasen ihmeelliseen elämään.

Teos perustuu kymmeniätuhansia kuunteluita keränneeseen Ylen kuunnelmasarjaan Tommi Liimatan Suuri serkkuteoria.

Tallennettuna:
Hakutulos 3
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Tuhoavan äitiyden syvät jäljet.

Lilli eli nälässä ja kärsi äidin piittaamattomuudesta, Meri väkivaltaisista vanhemmista, joita rikkaudet eivät pelastaneet. Eeva hoiti 12 sisarustaan, kun äiti uupui. Niinan äiti hukuttautui. Kirja pureutuu vaiettuun aiheeseen, äitiyden pimeään puoleen.

Miksi lapsi rakastaa äitiään, vaikka tämä kohtelee kaltoin? Millainen aikuinen lapsesta kasvaa?

Seitsemän naista kertoo elämäntarinansa ja pohtii, mikä auttoi heitä selviytymään. Myös lastensuojelun ammattilaiset avaavat omia kokemuksiaan. Vaikka tarinat ovat raastavia, niissä elää toivo. Rakastavat isovanhemmat, huolehtivat sijaisperheet ja rajat asettavat laitokset avasivat monille tien uuteen elämään.

Tallennettuna:
Hakutulos 4
Kirja
Saarikoski, Elina, kirjoittaja, valokuvaaja, haastattelija ; Kyhälä, Else, valokuvaaja ; Helenius, Anne, kirjoittaja ; Pihlström, Kåre, haastateltava
2022
Anders-kirjastot
Tallennettuna:
Hakutulos 5
Kirja
Halkka, Antti, kirjoittaja ; Suramo, Ari, kartantekijä
2022
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Uusinta tietoa hylkeiden kiehtovasta elämästä.

Milloin nisäkkäät menivät veteen ja niistä tuli hylkeitä ja valaita? Missä hylkeitä voi nähdä?

Me suomalaiset olemme eläneet yli 10 000 vuotta hylkeiden naapurina. Suomen pitkä rannikko ja merensaaristo sekä suurin järvemme Saimaa ovat edelleen hylkeiden valtakuntaa.

Luontotoimittaja FT Antti Halkka kertoo asiantuntevasti ja kiinnostavasti merinisäkkäiden historiasta ja biologiasta. Hän esittelee saimaannorpan, harmaahylkeen ja itämerennorpan sekä ainoan valaslajimme pyöriäisen.

Innostava opas sopii mökkeilijöille, veneilijöille ja kaikille luonnosta kiinnostuneille.

Tallennettuna:
Hakutulos 6
Hakutulos 7
Kirja
Nyman, Sohvi, kirjoittaja ; Blom, Roosa, kirjoittaja ; Maununen, Maria, kuvittaja ; Basam Books (2016-), kustantaja
2022
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Oletko kyllästynyt vaatekriiseihin, sovituskoppiraivareihin ja hutiostoksiin? Tuntuuko sinusta, että olet väärän kokoinen tai vartalosi on hassun mallinen? Ahdistaako sovituskopissa, kun vaatteet eivät istu tai mahdu?

Ei ole olemassa väärän mallisia tai väärän kokoisia vartaloita - on vain huonosti suunniteltuja vaatteita ja vääriä kauppoja shoppailla! Meidän ei tarvitse mahtua vaatteisiin vaan vaatteiden meille.

Kirjan avulla löydät tyylisi ja sinulle sopivat värit. Opit myös tunnistamaan vartalotyyppisi ja löytämään parhaat puolesi, joita opit korostamaan kauniilla vaatteilla. Huomaat, että olet juuri oikean kokoinen ja ikäinen. Saat vinkkejä eettiseen muotiin, vaatehuoltoon ja materiaaleihin. Opit luomaan toimivan vaatekaapin, joka palvelee sinua. - Jokaisella on oikeus kauniisiin vaatteisiin ja upeaan ulkonäköön.

Lisäksi saat ihania itsetuntoharjoituksia, joilla lisäät rakkautta itseäsi kohtaan ja kohotat itsetuntoasi. Muista, että olet ihana juuri tuollaisena!

Sohvi Nyman on pitkän linjan stylisti, vaatetusalan artesaani ja ihanuusvalmentaja. Hän on on työskennellyt muodin ja kauneuden parissa vuodesta 2005. Sohvi on tuttu tv:stä sekä naistenlehtien muuttumisleikeistä ja iltapäivälehtien tyyliasiantuntijuudesta. Kyllästyttyään pinnalliseen muotimaailmaan Sohvi halusi auttaa ihmisiä, jotka kipuilevat vaatekriisien ja itsetunto-ongelmien kanssa. Hänen mielestään jokainen on ihana omana itsenään. Sohvi opiskeli ratkaisukeskeiseksi valmentajaksi sekä NLP:tä, ja näin syntyi ihanuusvalmennus.

Roosa Blom on vastuullisuusvaikuttaja, vaatetusalan artesaani ja muotialan ammattilainen. Hän on aiemmin työskennellyt vastuullisen muodin parissa ja oman muotibrändin lisäksi omistanut vaatelainaamon. Hän vaikuttaa myös somessa ja jakaa vastuulliseen elämäntyyliin liittyviä vinkkejä ja inspiraatiota Instagramissa ja blogissaan. Roosasta on kirjoitettu kymmeniä lehtijuttuja. Äitiyden ja muuttuneen vartalon myötä hän on alkanut puhua vielä enemmän kehopositiivisuudesta ja oman kehon hyväksymisestä, joka ei ole ollut helppoa. Roosa haluaa rikkoa kehoihin liittyviä tabuja ja avata silmiä ympärillämme vallitsevalle läskifobialle ja -vihalle.

Tallennettuna:
Hakutulos 8
Kirja
Hovi, Satu, kirjoittaja, kuvittaja ; Kankaanpää, Kai, kuvittaja
2022
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Inkivääriä flunssaan, pihkavoidetta nirhaumiin ja yrttiteetä ennen nukkumaanmenoa - turvaudumme kasvien hoitavaan voimaan melkein huomaamattamme. Luonnosta löytyy apu moneen vaivaan, kun vain osaa etsiä ja tietää, kuinka kasveja käytetään.

Hoitavat yrtit tutustuttaa kasvien lääkinnälliseen käyttöön laaja-alaisesti. Teos esittelee erilaisiin yleisiin vaivoihin sopivia yrttihoitoja ja kertoo, millaisissa tilanteissa eri kasvit ovat avuksi. Painopiste on kotimaisissa kasveissa. Käyttötarkoituksen mukainen jäsennys tekee kirjasta kätevän käyttää: siitä on helppo tarkistaa, mikä sopii mihinkin vaivaan.

Mukana teoksessa on runsaasti hyödyllisiä ohjeita ja reseptejä kasvien käytöstä esimerkiksi liköörinä, hauteena, öljynä tai teenä.

Hoitavien yrttien opastuksella voit helposti koota oman kasviapteekkisi.

Satu Hovi on tietokirjailija, luonnonyrttineuvoja ja yrttihoitaja. Hän on opettanut yrttien käyttöä vuosien ajan kursseilla ja julkaissut yrttien tunnistamisesta ja käytöstä useita suosittuja tietokirjoja.

Tallennettuna:
Hakutulos 9
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Älä mokaa työpaikan tietoturvassa! Tietoturva on nykyään kaikkialla, niin kotona kuin työpaikallakin. Kirja osoittaa selkeästi ja käytännönläheisesti tietoturvan sudenkuopat ja auttaa sinua välttämään virheet. Petteri Järvisen kirjan tarinat ja vinkit tekevät sinustakin tietoturvan vahvimman lenkin.

Pitkän linjan it-asiantuntija Petteri Järvinen on kouluttanut tietoturvaa yli 30 vuoden ajan. Hän on koonnut koulutustensa sisällön kirjaksi, joka käsittelee 50 erilaista tietoturva-aihetta selkeästi ja hauskasti. Lukuisat kertomukset todellisista tapahtumista osoittavat, mitä tietoturvavahingot voivat saada aikaan ja mitä niistä voidaan oppia. Aiheet kattavat it-kentän koko kirjon usb-tikuista kyberturvallisuuteen, älypuhelimista erilaisiin huijauksiin. Tietoturva ei todellakaan ole tylsää tekniikkaa ja vaikeita lyhenteitä, vaan osa meidän jokapäiväistä arkeamme.

Tallennettuna:
Hakutulos 10
Kirja
Etula, Kirsi, kirjoittaja ; Valkeapää-Ikola, Sunna, kirjoittaja ; Keltanen, Krista, valokuvaaja
2022
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Uusi ompelu- ja kaavakirja Mekkotehdas-kirjojen tekijöiltä.

Vuoden odotetuimmassa käsityökirjassa on kesäisiä mekko- ja hamemalleja aikuisille. Takuuvarmat ohjeet ja huolella tehdyt kaavat tekevät ompelemisesta vaivatonta.

Helmat-ompelukirjasta löytyy malleja niin rimpsujen rakastajalle kuin klassiseen tyyliin mieltyneelle ko'oissa 34-52. Valokuvaaja Krista Keltasen kuvissa helmat hulmuavat niin kesäisessä kaupungissa kuin luonnon rauhassa.

Kirsi Etula ja Sunna Valkeapää-Ikola ovat opettajia ja mekkovaikuttajia, jotka ovat julkaisseet jo kolme ompelukirjaa: Mekkotehdas (2012), Mekkotehdas aikuisille (2015) ja Mekkotehdas koulutyttöjen tyyliin (2016). Valokuvaaja Krista Keltanen on kuvannut useita kauniita kirjoja ja lukuisia sisustusjuttuja aikakauslehtiin.

Tallennettuna:
Hakutulos 11
Kirja
Kinnula, Eine, kirjoittaja, valokuvaaja
2022
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Ihania sisustusideoita ja ohjeita kauniisiin virkkaustöihin.

Virkkausmestari Eine Kinnulan kolmas KouKultani-kirja sisältää parikymmentä kaunista ja käytännöllistä virkkaustyötä kodikkaaseen sisustukseen.

Ihania sisustusideoita ja ohjeita kauniisiin virkkaustöihin

Virkkausmestari Eine Kinnulan kolmas KouKultani-kirja sisältää parikymmentä kaunista ja käytännöllistä virkkaustyötä kodikkaaseen sisustukseen.

Kirjan ohjeilla syntyy mm. mattoja, sisustustyynyjä, torkkupeittoja, pöytäliinoja, keittiöpyyhkeitä ja päiväpeittoja sekä erilaisia kodin koristeita.
Virkattujen sisustustekstiilien ilme on ajattoman tyylikäs, kun töissä on käytetty rouheita ja paksuja luonnonkuituisia lankoja, värimaailma on hillitty ja sävyt murrettuja.

Ohjeiden ja mallikaavioiden lisäksi kirja sisältää paljon tekijän omia virkkausvinkkejä.

Eine Kinnula on joroislainen KouKultani-brändin luoja. Hän suunnittelee virkkaustöitä, kirjoittaa käsityökirjoja ja pitää suosittuja virkkauskursseja.

Tallennettuna:
Hakutulos 12
Kirja
Hänninen, Pekka, kirjoittaja, valokuvaaja
2022
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Ekologisesti kestävä talo säästää luonnonvaroja, energiaa ja asukkaiden lompakkoa. Mutta mistä kaikesta asumisen ekologinen kestävyys muodostuu? Kirja avaa ympäristökriisin, energian hinnan nousun ja asumisen välistä suhdetta. Se kertoo, miten ilmastoviisas vähähiilinen asuminen onnistuu niin uusissa kuin vanhemmissakin taloissa. Ekologisesti kestävään asumiseen on monta reittiä, joista lukija löytää kirjan runsaiden esimerkkikohteiden avulla omansa - elintasosta ja mukavuudesta tinkimättä.

Uuden talon voi rakentaa luonnonvaroja säästäen ja vanhemman talon päästöjä vähentää suhteellisen yksinkertaisin toimenpitein ja samalla pienentää käyttökustannuksia. Kirjassa seurataan rakennusprosessin kulkua: ensin hankitaan tontti, seuraavaksi pohditaan talon kokoa ja tilaohjelmaa, materiaaleja sekä energiamuotoja. Rakentamisvaiheessa suunnitellaan työmaan käytäntöjä ja viimeiseksi pihan toimintoja. Kirjan jokainen luku on itsenäinen kokonaisuus, jonka tietoja voi hyödyntää niin korjaus- kuin uudisrakentamisessa.

Kirjan lopussa esitellään kuusi kohdetta, jotka edustavat hyvinkin erilaisia tapoja lähestyä kestävää pientaloasumista. Kohteet ovat olleet käytössä jo jonkin aikaa, joten niistä on käyttökokemuksia ja mitattua energiatietoa - eräät kohteet ovat olleet aikaansa edellä jo vuosikymmeniä.

Kirja on tarkoitettu uuden talon hankintaa suunnitteleville ja vanhan talon korjaajille - oman kodin rakentajille. Lisäksi se antaa tärkeää ?ruohonjuuritason? tietoa kaikille rakentamisen osapuolille: kaavoittajille, arkkitehdeille, rakennustarvikkeiden valmistajille ja urakoitsijoille.

Arkkitehti Pekka Hännisellä on pitkä kokemus ekologisesti kestävästä rakentamisesta niin tutkimus- ja tiedonjulkistamishankkeiden kuin käytännön suunnittelutyön kautta.

Tallennettuna:
Hakutulos 18
Kirja
Kotila, Hannu, kirjoittaja
2022
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Lapuanliike syntyi 1930-luvun vaihteessa ja omaksui toiminnan periaatteeksi Lapuan lain. Sen mukaan teon laillisuudella ei ollut merkitystä, jos tavoitteena oli kommunismin vastustaminen. Lapuanliike sai vastaansa Maalaisliiton laillisuuslinjan edustajat, jotka kannattivat samaa tavoitetta mutta olivat eri mieltä menettelytavoista.

Lapuan laki vai laillisuuslinja tarjoaa uudenlaisen paikallisen näkökulman Maalaisliiton laillisuusmiesten ja lapuanliikkeen väliseen valtataisteluun Pohjanmaalla.

Tallennettuna:
Hakutulos 20
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Koskettava tositarina Miesten vuoron ohjaajalta.

Kun äidiltä löytyy pahanlaatuinen aivokasvain, 8-vuotias Joonas on vaarassa jäädä yksin. Äiti kirjoittaa pojalleen kirjeen, jossa on ohjeita tulevaisuuden varalle. Äiti selviytyy, ja kirje katoaa - löytyäkseen vuosikymmeniä myöhemmin. Käynnistyy matka lapsuuteen ja äidin opetuksiin - mitä niistä on jäljellä aikuisen miehen elämässä?

Vaaleanpunainen kirje on elokuvaohjaaja Joonas Berghällin omaelämäkerrallinen ja koskettava tarina äidistä, joka opettaa lapselleen tasa-arvoa, ihmisoikeuksia, muista välittämistä ja rakkautta. Pojasta kasvaa aikuinen mies, jonka unelma on tulla elokuvaohjaajaksi. Poika kulkee kohti unelmaansa, mutta ymmärtää matkalla, että kaikki mitä äiti on hänelle opettanut, on elokuva-alalla arvotonta, turhaa. Kun Raija-äiti kuolee, aikuinen Joonas löytää äitinsä jäämistöistä haalistuneen vaaleanpunaisen kirjeen, jota hän ei lapsena saanut. Äiti ja poika, erottamattomat.

Ohjaaja, käsikirjoittaja Joonas Berghäll on tunnettu koskettavista elokuvista. Miesten vuoroa on luonnehdittu mestariteokseksi ympäri maailman. Hän on voittanut lukuisia kansainvälisiä palkintoja ja ollut mm. Suomen Oscar-ehdokkaana. Ahdasta suomalaista mieskuvaa tuotannossaan purkanut Berghäll kirjoittaa avoimesti siitä, miten tärkeä äiti voi miehelle olla. Vaaleanpunainen kirje on hänen kirjallinen esikoisteoksensa.

Tallennettuna:
Hakutulos 21
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

"Mä sanon veli, sä et tiedä suomalaisista mitään ennen kuin olet itse nähnyt."

Tarina 2010-luvun Suomesta maahanmuuttajan silmin.

Viki kertoo pienen pojan uskomattoman matkan Luandasta Itä-Helsinkiin ja kasvun koko Suomen rakastamaksi hymypojaksi.

Elämäkerrassaan Luyeye Konssi paljastaa, miten hänestä kuoriutuu Seksikäs-Suklaa ja Viki, tv:stä tuttu mediapersoona, Suomen hauskimpien Vine-videoiden tekijä ja rapmetalbändi Lähiöbotoxin nyrkkiä heristävä laulaja.

Konssi lähetettiin pikkupoikana sisällissodan repimästä Angolasta Suomeen. Vastassa oli outo kieli ja vieras kulttuuri, lähiöt ja rasismi ja ymmärrys siitä, että maahanmuuttajana joutuu tekemään kaksin verroin töitä päästäkseen elämässä eteenpäin.

Ja töitä hän on tehnyt.

Vikin tekijöinä lyövät kättä kaksi eri sukupolven muusikkoa: Luyeye ?Viki? Konssi (s. 1992) on räppäri, mediapersoona ja tubetteja. Hän tuli tunnetuksi Hanad ?Dosdela? Hassanin kanssa tekemistään humoristisista videoista, joilla he kuvasivat 2010-luvun Suomea.

Seppo Lampela (s. 1976) on kirjailijanakin tunnettu räppäri, jonka uusin romaani Valtias julkaistiin kesällä 2021. Lampela julkaisi Steen1:nä kahdeksan arvostettua albumia ja on esiintynyt viimeiset pari vuotta artistinimellä Kale.

Tallennettuna:
Hakutulos 22

Maagisten eläinten koulu. 3, Valot pois! Näytä tarkat tiedot

Die Schule der magischen Tiere. [3], Licht aus!, suomi
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Maagisten eläinten koulu 3

Tallennettuna:
Hakutulos 23
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Kirjakärpänen-sarja houkuttelee lukemaan itse ja tutustumaan kirjojen kiehtovaan maailmaan.

Jennin äiti on luvannut ottaa Jennin ja Totin mukaan soittokeikalle, mutta auto ei käynnisty. Rock-Ekin vanha keikkabussi pelastaa onneksi tilanteen. Mutta päästäänkö perille ja miten sitten käy? Kuinka alligaattorit liittyvät tarinaan ja mihin laskuvarjoa tarvitaan? Hauska ja jännittävä keikkareissu on käänteitä täynnä!

Tallennettuna:
Hakutulos 24

Uuden ajan opettaja Näytä tarkat tiedot

Lehrerin einer neuen Zeit, suomi
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Maailmaa mullistanut opettaja, joka omisti elämänsä lapsille

Laura Baldinin romaani Uuden ajan opettaja herättää henkiin Montessori-pedagogiikan kehittäjän huikean elämäntarinan

Nuori Maria Montessori valmistuu lääkäriksi Rooman kaupungin valmistautuessa juhlimaan vuosisadan vaihtumista ja 1900-luvun valoisaa alkua. Montessori kuitenkin tyrmistyy huomatessaan, että hänen kollegansa eivät ole kiinnostuneita aivan kaikkien lasten ja nuorten hyvinvoinnista.

Oppimisvaikeuksista kärsivät lapset nähdään viallisina ja heidät suljetaan erilaisiin laitoksiin pois yhteiskunnan silmistä. Lasten surulliset ja lannistuneet katseet kohdatessaan Maria päättää, että asioiden täytyy muuttua. Hän alkaa innostaa lapsia antamalla heille leluja oppimisen tueksi, ja pian Marian oppilaat alkavat edistyä niin huimaa vauhtia, että hänen työnsä kiinnittää koko opetusmaailman huomion.

Yhtäkkiä koko maailma haluaa kuulla lisää tästä uudesta tavasta opettaa ja Marian elämä mullistuu peruuttamattomasti. Julkisuuden valokeilaan joutunut Montessori päätyy monta maata käsittävälle matkalle, jonka aikana hän joutuu taistelemaan lasten oikeuksien, periaatteidensa ja rakkauden vuoksi.

Laura Baldinin historiallinen romaani Uuden ajan opettaja maalaa kuvan maailmaa mullistaneen kasvattajan ja pedagogin elämästä vieden lukijan samalla keskelle 1900-luvun alun kukoistavaa Eurooppaa.

Tallennettuna:
Hakutulos 25
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Mikä on yhteiskunnassamme normaalia ja kuka sen nykyään päättää?
Vaikuttava ja keskustelua herättävä ilmiöromaani somejättien vallasta

Kayleigh työskentelee sosiaalisen median sisältömoderaattorina. Hän käy läpi palveluun ladattuja videoita ja kuvia, kiihkopostauksia ja salaliittoteorioita, ja päättää, milloin sisältö on sopimatonta ja poistettava.

Kayleigh'n palkannut yritys on alihankkija somejätille, jonka nimeä ei saa paljastaa ja jonka eettiset ohjeet vaihtuvat jatkuvasti. Kayleigh on kuitenkin hyvä tehtävässään, ja työpaikalla hän solmii syviä ystävyyssuhteita, jopa rakastuu.

Sitten kollega toisensa jälkeen alkaa omaksua salaliittoteorioiden uskomuksia. Mikä on liikaa ihmisen sietokyvylle?

"Tiivis, voimakas romaani... Bervoets loistaa henkilöhahmojen psykologisen draaman kuvauksessa." - The New York Times

"Erinomainen ja kiehtova romaani, joka panee lukijansa ajattelemaan." - Radio 1 Nieuwsweekend

"Hanna Bervoets esittelee ainutlaatuisessa romaanissaan lukijalle tuntemattoman maailman." - Nederlands Dagblad

"Ainutlaatuisen vahva romaani, joka ei päästä otettaan ennen viimeistä sivua." - Parool

"Tämä on pakko lukea." - Dagblad van het Noorden

"Bervoets venyttää kirjallisuuden rajoja." - De Groene Amsterdammer

Tallennettuna:
Hakutulos 26
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Tutkimusryhmä Numa 7

Tallennettuna:
Hakutulos 27
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Valloittava tarina teinitytöstä, joka päättää olla oma itsensä - kaiken uhallakin.

Vuokko Vehma on 13-vuotias ja poikkeustapaus. Hänellä on aavistuksen verran mutkikas perhetausta ja lievästi sanottuna erikoinen pukeutumismaku. Vuokko ei kuitenkaan ole halukas tinkimään värikkäästä tyylistään eikä salaisesta toiveestaan paljastua suureksi taiteilijaneroksi.

Kun kokkikerhoon pölähtää pääkaupunkiseudulta toinen outolintu, tilanne muuttuu kertaheitolla ja kuviksen kiusallinen parityöprojektikin tarjoaa uusia haasteita. Koulun halloween-bileissä taitaa olla nyt kaksi yksinäistä sutta...

Tallennettuna:
Hakutulos 28
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Nummelan ponitalli 94

Tallennettuna:
Hakutulos 29

Tilly & seikkailujen kartta Näytä tarkat tiedot

Tilly and the map of stories, suomi
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Pages & kumppanit 3
Kolmas osa kirjamatkaajista kertovasta modernin klassisesta bestseller-sarjasta, joka juhlistaa kaikkea, mikä on elämässä parasta: kirjoja, seikkailuja, ystävyyttä - ja kakkua.

Outoja asioita tapahtuu. Pages & Kumppanit saa asiakkaaksi kirjaa etsivän miehen ... mutta äkkiä hän ei muistakaan sitä. Tillystä ja hänen perheestään tuntuu, että maailma on muuttumassa - mutta he eivät tiedä miksi.

Sillä välin Underwoodit laajentavat otettaan kirjaseikkailuista - ja Tilly on edelleen heidän tähtäimessään. Tilly lähtee turvallisesta kirjakaupasta ja suuntaa Amerikkaan etsimään legendaarisia Arkistonhoitajia ja pelastamaan kirjaseikkailut...

... tai se on ainakin tarkoitus. Matkatessaan tarinan eri kerroksissa Tilly ja hänen ystävänsä Oskar joutuvat vaaroihin, joita eivät olisi koskaan osanneet odottaa, liittoutuvat yllättävän tutun hahmon kanssa ja kohtaavat lopulta kaikkien aikojen suurimman tarinoita uhkaavan vaaran - apunaan vain rohkeutensa ja nokkeluutensa. Sekä joitakin rakkaimmista fiktiivisistä ystävistään...

Anna James on Lontoossa asuva kirjailija ja toimittaja. Hän on työskennellyt Bookseller-lehden kirjauutisten toimittajana ja ELLE UK:n kirjallisuustoimittajana. Anna on myös kirjoittanut useisiin lehtiin sekä tekee kirja-aiheista sisältöä YouTube -kanavalle nimeltään A Case For Books.

Tallennettuna:
Hakutulos 30
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Kirjakärpänen-sarja houkuttelee lukemaan itse ja tutustumaan kirjojen kiehtovaan maailmaan.

Leo, Oliver ja hänen isänsä - eli Kalastuspartio Verkkoviikarit - osallistuvat kylän omaan kalastuskisaan. On kisapäivän aamu, ja jännitys huipussaan. Kun verkoille on yhteistuumin päätetty juuri oikea paikka, on vain odotettava kärsivällisesti, tuleeko saalista ja kuinka paljon. Entä jos sitä tulee niin rutkasti, että vene ei pysy pinnalla? Jännittävä saaristoseikkailu on tulvillaan huumoria ja kalajuttuja!

Tallennettuna:
Hakutulos 31
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Aamunkoitto 2
Kingsburyn suosittu kirjasarja saa taas jatkoa!

Tallennettuna:
Hakutulos 32
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Salmanterin Terttu 4
Kelmien kokoontuminen huikeaan palkintogaalaan saa Naakkalan sekaisin. Huippusuosittu kaheli lastendekkarisarja riemastuttaa alakoululaisia.

Mikko ja Lilli pääsevät telttailemaan saareen ja bongaamaan lintuja. Kyläilystä Tertun keksijäystävän Helgan luona tulee kuitenkin kaikkea muuta kuin rauhallinen, kun Pedro-kukko katoaa jäljettömiin. Kaiken lisäksi uutisissa kerrotaan, että vankiloista on karannut joukoittain roistoja.
Pian selviää, että vanhassa tehdasrakennuksessa ei kuvatakaan suositun visailun uutta kautta vaan Sorkkarautagaalaa, jossa palkitaan parhaiten menestyneitä kelmejä. Ilman Mikon, Lillin ja mahtimummo Tertun nokkeluutta rosvot voisivat jatkaa rötöstelyjään ihan vapaasti.

Tallennettuna:
Hakutulos 33
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Onnenpotku 1
än, yy, tee, NYT! Vauhdikas futissarja alakouluikäisille alkaa.

Jalkapallo on Iidalle kaikki kaikessa. Hän lukee futiskirjoja, katsoo otteluita ja harjoittelee erilaisia temppuja, mutta tytöille ei ole kaupungissa omaa joukkuetta. Kun paikkakunnalle muuttaa uusi perhe, jonka äiti on entinen SM-tason pelaaja, Iidan toiveet heräävät. Voisiko haave vihdoin toteutua?

Vastusta Iidalle tarjoaa isoveli Eemeli, jonka mielestä kaikki pikkusiskossa on tosi noloa. Sisarukset haastavat toisensa kisaan, jota kumpikaan ei halua hävitä. Onneksi Iidan paras kaveri Rozalia on vieressä vaikeissakin tilanteissa.

Helppolukuinen ja humoristinen kirja aloittaa jalkapalloaiheisen Onnenpotku-sarjan.

Tallennettuna:
Hakutulos 34
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Throne of Glass 7, osa 1
"Olipa kerran maa, joka paloi kauan sitten tuhkaksi, ja siellä nuori prinsessa, joka rakasti valtakuntaansa... Prinsessa, jonka oli määrä elää tuhat vuotta. Kauemminkin. Se oli ollut hänen lahjansa. Nyt se oli kirous."

Aelin Galathynius on loukussa rautaisessa arkussa. Hän tietää, ettei pääse koskaan vapaaksi, mutta hän on valmis suojelemaan salaisuuksiaan - ja samalla maailmaa - katkeraan loppuun asti. Aelinin kärsiessä hänen ystävänsä tekevät parhaansa puolustaakseen Terrasenia hyökkääjiltä, mutta Erawanin armeijan ylivoima on musertava. Onnistuuko Aelin vapautumaan? Ja pystyvätkö hänen ystävänsä puolustamaan hänen valtakuntaansa sinne työntyvältä pimeydeltä?

Intohimoisesti fanitetun Throne of Glass -sarjan seitsemäs ja viimeinen osa on kaikkea sitä, mistä salamurhaajan, kuningattaren ja tulisydämen matkaa kohti valtaistuinta seuranneet lukijat ovat haaveilleet: eeppinen, sydäntävihlovan jännittävä ja räjähtävän toiminnantäyteinen. Yhdysvalloissa Throne of Glass nousi päätösosan julkaisun myötä New York Timesin bestsellerlistausten kärkisarjaksi, ja kirja toi Maasille Goodreads Choice Awards -palkinnon neljättä vuotta peräjälkeen. Tuhkan valtiatar julkaistaan suomeksi kahdessa osassa.

Tallennettuna:
Hakutulos 35
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Säntilliset vieraat on kokoelma kirjoituksia arjen hauskoista ja yllättävistä kohtaamisista. Vieraat saapuvat mökille sovitulla kellonlyömällä ja kaikki tapahtuu tismalleen oikeaan aikaan, niin saunan kuin paljun lämmitys ja illallisen kattaus. Mutta milloin vieraanvarainen talonväki ehtii itse rentoutua ja nauttia viikonlopusta?

Hulvattomissa tositarinoissa tanssitaan pariisilaisissa kortteleissa, kuljetaan Ateenan yössä, istutaan sähkökatkoksen pimentämässä huoneessa Brysselissä, surraan kadotettuja esineitä, pohditaan tervehtimisen taitoa ja ryhmäkuvaan asettumista. Kadulla kulkee uskollinen vastaantulija ja teatterissa jutellaan satunnaisen vieruskaverin kanssa. Samettisia suklaapullia ja hemaisevia munakoisoja nautitaan vailla syyllisyyttä. Toisinaan kärsitään rimakauhusta, ahmitaan taide-elämyksiä tai kohdataan asiakaspalvelijan täyttymätön rakkaus.

Tittamari Marttisen viehättävät tarinat vievät kotiin ja maailmalle. Taiturimaisen sanankäyttäjän kertomuksissa vieraasta tulee tuttu ja pienistä kohtaamisista kasvaa seikkailuja. Tittamari Marttinen on kirjailija, joka on kirjoittanut teoksia lapsille, nuorille ja aikuisille, yhteensä lähes sata kirjaa, ja joka on aina valmis lähtemään uudelle seikkailulle.

Tallennettuna:
Hakutulos 36
Kirja
Pasa, kirjoittaja ; Atpo, kirjoittaja
2022
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Vitutuskirjallisuuden nobelistilupaukset Pasa ja Atpo suuntaavat lasittuneen katseensa lapsiperhe-elämään. Vituttavatko omat lapset sittenkään enemmän kuin muiden lapset? Vituttavatko omat vanhemmat vielä enemmän muuttuessaan isovanhemmiksi? Raskausaika, uhmaikä, varhaiskasvatus, lastenvaatevarustelu, harrastuksiin kuskaus, joululahjat, äitienpäivä ja lapsiperheen "lomailu" - myönnä pois, kyllä vituttaa! Pasa ja Atpo perkaavat ja luokittelevat perheellistymisen syvimmät sudenkuopat, ja kirjan täytettävistä kohdista syntyy siinä sivussa synkeä kuva lukijan omasta vanhemmuudesta. Luulitko olevasi leppoisa lisääntyjä, jonka verenpaine ei nouse edes Vauva-lehden keskustelupalstalla? Ja vitut!

Tallennettuna:
Hakutulos 37

Petollinen valo Näytä tarkat tiedot

A trick of the light, suomi
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Three Pines 7
Jotkut salaisuudet ovat liian vaarallisia päivänvaloon

Louise Pennyn Three Pines -dekkarisarjan seitsemäs osa Petollinen valo vie lukijan ratkomaan taidemaailman sotkuisissa kiemuroissa tapahtuvaa murhaa

?Sydämet on tehty särjettäviksi?, nuori taiteilija Lillian Dyson kirjoitti alleviivattuna kirjansa marginaaleihin. ?Suloiset suhteet ovat kaikki kuolleet.? Nyt Lillian on itse kuollut, ja hänen ruumiinsa löytyy Three Pinesin kylästä, keskeltä Morrow'n taiteilijapariskunnan kukkapenkkiä. Ensimmäistä omaa suurta näyttelyään edellisenä iltana juhlistanut Clara Morrow on shokissa, ja pian rikosta on uneliaassa kylässä selvittämässä Armand Gamache tiimeineen.

Murhaa tutkiessaan Gamache sukeltaa syvälle taidemaailmaan ja huomaa, ettei rikoksessa mikään ole sitä miltä näyttää. Varjojen ja valon välillä tasapainoilevien taiteilijoiden joukossa jokaisen hymyn takana on irvistys ja jokaisen hellän suhteen takana ainakin yksi särkynyt sydän. Kun murhan yksityiskohdat alkavat selkeytyä ja totuudet nousta päivänvaloon, täytyy Gamachen pohtia tarkemmin kuin koskaan aiemmin, mikä on totta ja mikä pelkkää kangastusta.

Louise Penny jatkaa Petollinen valo -kirjassa Armand Gamachen ja omalaatuisen Three Pinesin kylän tarinaa omintakeisella ja koukuttavalla tavallaan.

Tallennettuna:
Hakutulos 38
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Bridgerton 6
Bridgertonin sisarusten tarina jatkuu!

Astu Bridgertonin taianomaiseen maailmaan ja tapaa kahdeksan sisarusta 1800-luvun alun Englannissa. Romanttisen pukudraaman huippusarja on suurmenestys myös Netflixissä! Sarjan kuudennessa osassa Francesca Bridgerton joutuu surun ja intohimon pyörteisiin.

Komea ja vaarallinen Michael Stirling rakastuu vakavaan Francesca Bridgertoniin liian myöhään, vain hetkeä ennen kuin Francesca vihitään hänen serkkunsa kanssa. Michaelin ei auta kuin kääntää selkänsä ja keskittyä hurjaan elämään, kunnes kohtalo puuttuu peliin. Francescasta tulee sureva leski ja Michaelista tälle tuki ja turva, kuin veli. Mutta mikään ei voisi olla etäämpänä siitä, mitä Michael haluaa... Suositun sarjan kuudennessa osassa palava intohimo voittaa lopulta kaiken.

Yhdysvaltalainen Julia Quinn (s. 1970) opiskeli taidehistoriaa Harvardissa ja päätti sen jälkeen ryhtyä lääkäriksi. Hän ehti kuitenkin saada kustannussopimuksen ennen opintojensa alkua. Quinnin romanttiset historialliset romaanit, joista tunnetuin on Bridgerton-sarja, ovat maailmanmenestyksiä. Bridgerton-kirjoihin perustuva tv-sarja on Netflixin historian katsotuimpia.

Tallennettuna:
Hakutulos 39
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Mestarillinen trilleri naisesta, joka ei koomasta herättyään muista miksi pelkää puolisoaan.

Jo Harding ei muista mitään kuluneesta vuodesta. Hänen miehensä mielestä se on hyvä asia.

Jo putoaa kotonaan portaista, herää sairaalassa ja huomaa kokonaisen vuoden pyyhkiytyneen muististaan. Hän ei kykene muistamaan, mitä on tehnyt tai mitä onnettomuusiltana tapahtui.

Kun Jo ryhtyy keräilemään kadonneen vuoden palasia, hän joutuu toteamaan, ettei ehkä ollutkaan niin hyvä vaimo ja äiti kuin uskoi olevansa. Oliko hänellä avioliiton ulkopuolinen suhde? Miksi hänen läheisensä haluavat pitää hänet pimennossa? Miksi hän pelkää miestään?

Mikään ei ole sitä, mitä lukija kuvittelee. Amanda Reynoldsin mestarillinen juonenkuljetus onnistuu yllättämään kerta toisensa jälkeen aina viimeiselle sivulle saakka.

"Mahtava psykologinen draama ... parempaa saa hakea." - New York Journal of Books

Menestyskirjasta on tehty Viaplaylle tv-sarja Close to Me.

Amanda Reynolds on englantilainen kirjailija, joka teki läpimurtonsa vuonna 2017 ensimmäisellä teoksellaan Liian lähellä (Close To Me). Esikoisteoksen jälkeen Reynoldsilta on tähän mennessä ilmestynyt kaksi trilleriä Lying To You ja The Hidden Wife.

Tallennettuna:
Hakutulos 40
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Komisario Heittola 12
Komisario Heittola Lahtea kuohuttavien murhatapausten pyörteissä - tiheätunnelmainen dekkarisarja jatkuu.

Luonnonsuojelualueen nuotiopaikalta on löytynyt ruumis. Tapaus on täysi arvoitus, kunnes vainajan nimi tulee komisario Heittolaa vastaan vanhan, ratkaisemattoman murhajutun papereissa. Yhteensattuma tuntuu erikoiselta.

Samaan aikaan Lahden rannoilta löytyy kaksi kuollutta naista, joita yhdistää tuttavuus mystiseen merimieheen. Poliisi ei onnistu löytämään miestä, vaikka hänestä on useita silminnäkijähavaintoja tapahtumapaikoilta. Heittola kollegoineen on umpikujassa, kunnes vanha murhajuttu tarjoaa yllättäen tuoreita johtolankoja.

Suositun jännityssarjan odotettu 12. osa.

Tallennettuna:
Hakutulos 41

Toinen elämäni Näytä tarkat tiedot

La vie qui m'attendait, suomi
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Kaksi naista, sama perimä ja salattu menneisyys.

Ranskalaisen menestyskirjailijan valoisa kertomus piilotetuista perhesuhteista, kaksossisaruuden voimasta sekä yhteisestä missiosta.

Pariisilainen lääkäri Romane ei ole astunut jalallaankaan Marseilleen, mutta hänen potilaansa inttää nähneensä hänet siellä. Potilaan väite jää kalvamaan Romanea, joka löytää kuin löytääkin mystisen kaksoisolentonsa, Juliette-nimisen kirjakauppiaan. Kummankin yllätykseksi he todella ovat identtisiä. Miten naiset ovat voineet elää 39 vuotta tietämättä toistensa olemassaolosta? Miksi heidän perheensä ovat salanneet totuuden? Alkaa odottamaton tutkimusmatka kätkettyyn menneisyyteen.

Julien Sandrel (s. 1980) on eteläranskalainen bestselleristi, joka omistautui kirjoittamiselle työskenneltyään viisitoista vuotta yritysmaailmassa ja jota perheenjäsenten välinen rakkaus kiehtoo aiheena. Toinen elämäni on hänen toinen romaaninsa.

Tallennettuna:
Hakutulos 42
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Antiikkietsivä 1
Salaisuuden jäljillä Louboutineissa.

Nautinnollisen viihdyttävä seikkailuromaani tarjoilee lukijalleen taidemaailman glamouria, häikäiseviä maisemia maailmalta ja Espanjan sisällissodassa pedatun mysteerin.

Antiikkietsivä Saara Lehtokorven romanttinen New Yorkin -matka keskeytyy äkisti, kun vanha vihamies Oleg Ivanov ottaa yhteyttä. Ivanov vaatii Saaraa etsimään käsiinsä Espanjan sisällissodassa menehtyneen baskitaiteilijan piirrossarjan ja selvittämään siihen kätketyn koodin.

Saaralla ei ole muuta mahdollisuutta kuin suostua, sillä hänen rakkaansa ovat vaarassa. Alkaa seikkailu, joka kuljettaa Saaran Venetsiaan, Dohaan ja Dubliniin. Mutta kuka oikeastaan sumuttaa ja ketä? Ivanov ei nimittäin ole ainoa, jolla on kalavelkoja maksettavana...

Mirva Saukkola (s. 1970) on tunnettu tyyliasiantuntija. Paraikaa hän toimii Antiikki & Design -lehden päätoimittajana ja pyörittää Ms. Style -konsulttiyritystä. Seikkailuromaanien lisäksi Saukkola on kirjoittanut tietokirjallisuutta etiketistä, pukeutumisesta, matkailusta ja ruokakulttuurista.

Tallennettuna:
Hakutulos 43

Lukupiiri maailman laidalla Näytä tarkat tiedot

Bokcirkeln vid världens ände, suomi
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

"Pirskahtelee täydellistä lukemisen ja kerronnan iloa."

  • Amelia

Tervetuloa ahmimaan hyvän olon buffeeta! Inhimillinen lämpö, hyvä seura ja kirjat keventävät jopa synkimpiä perhesalaisuuksia. Ihanaa luettavaa Kirjakauppa Thamesin varrella -kirjan tekijältä!

Patrician sisko katosi mystisesti yli kolme vuosikymmentä sitten. Saatuaan nimettömän kirjeen, joka sisältää vihjeen Madeleinesta, Patricia lähtee Skåneen löytääkseen viimein siskonsa. Patricia tutustuu kylän lukupiiriläisiin, jotka kirjojen, juorujen ja rakkaushuoliensa lomassa kiinnostuvat kerimään auki Madeleinen mysteeriä. Mutta kyselyt herättävät myös outoa torjuntaa. Mitä synkkää salaisuutta kyläläiset varjelevat?

Lukupiiri maailman laidalla on viehättävä ja toivontäyteinen tarina rakkauden ja ystävyyden parantavasta voimasta ja uudesta alusta.

Frida Skybäck (s. 1980) toimi historian- ja kieltenopettajana ennen menestyksen suomaa mahdollisuutta ryhtyä kokopäiväiseksi kirjailijaksi. Skybäck on julkaissut historiallisia romaaneja ennen huikeaan suosioon nousseen Kirjakauppa Thamesin varrella ilmestymistä. Se kipusi Ruotsin bestsellerlistan kärkeen ja sitä on myyty yli 120 000 kappaletta. Myös Lukupiiri maailman laidalla on kerännyt ylistystä niin lukijoilta kuin kriitikoilta. Skybäck asuu Skånessa miehensä ja kahden tyttärensä kanssa.

Tallennettuna:
Hakutulos 45
Kirja
Archer, Mandy, kirjoittaja ; Karhu, Satu, kääntäjä
2022
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Pipsa ja kaverit ovat tosi taitavia esiintyjiä. Riemukas ääninappikirja.

Pipsa ja Jyri Possu osallistuvat taiturinäytökseen. Siellä nähdään saippuakuplia, taikuutta, musiikkiesityksiä... Mutta missä tempussa Pipsa mahtaa olla kaikkein taitavin? Paina nappeja niin kuulet, mitä hilpeässä näytöksessä tapahtuu. 18 hauskaa ääntä ja tukevat pahvisivut.

Tallennettuna:
Hakutulos 46
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Mikko Mallikas valloittaa sukupolvesta toiseen!

Mikko Mallikas on muuttanut, eikä hänellä ole vielä yhtään kaveria uudessa paikassa - paitsi salainen ystävä, Mulperi, jonka kanssa on kiva leikkiä! Yksi vika mielikuvitusystävässä on: Mulperi ei tule koskaan apuun, kun isot pojat kiusaavat. Mutta sitten Mikko tapaa rapussa Villen, joka on kaatunut ja loukannut itsensä. Ja kas kummaa, Mikko unohtaa, että hän on ujo ja asuu uudessa talossa.

Siitä päivästä lähtien pojat ovat aina yhdessä, ja heistä tulee parhaat kaverit. Mutta joskus se voi olla hankalaakin...

Tallennettuna:
Hakutulos 47

Tehdään kasvimaa! Näytä tarkat tiedot

Jane Foster's let's grow, suomi
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Ihastuttavan kuvakirjan isojen luukkujen alta löytyy jännittäviä yllätyksiä!

Kuka kastelee taimet? Kitketäänkö voikukkia? Poimitaanko satoa?
Suloisesti kuvitetussa kirjassa käännetään multaa, istutetaan siemeniä ja ihaillaan taimien kasvua.
Pieni lukija voi kurkistaa tukevien pahvisivujen luukkuihin ja liikuttaa itse työkaluja.

Tallennettuna:
Hakutulos 48
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Voit onnistua missä vain - omalla tavallasi!

Pörröisen pehmeässä kuvakirjassa Pikku-Pupu on suuren haasteen edessä. Sydämellinen tarina päättäväisyydestä, vaikeuksista ja niiden voittamisesta.

Suuren suuri tammi keskellä niittyä. Pienen pieni Pörröinen Pikku-Pupu, joka on päättänyt kiivetä sen latvaan. Kiipeäminen ei kuitenkaan ota onnistuakseen. Hän yrittää monta kertaa ja saa neuvoja Pikku-Kettuselta ja Kurrelta, mutta joka kerta hän tömpsähtää maahan pyllylleen. Pikku-Pupu on ihmeissään: äitihän on sanonut, että hän pystyisi mihin vain.

Opettavaisen kuvakirjan avulla on mahdollista käsitellä lapsen kanssa sitä, kuinka jokainen meistä tarvitsee erilaisia keinoja yltääkseen unelmiinsa. Suloinen kuvitus, hauskat yksityiskohdat ja herttaiset metsäneläimet täydentävät tarinan herkulliseksi lukuhetkeksi.

Heidi Johanna on jo vuosia rakennellut Pörröisen Pikku-Pupun tarinoita ja maailmaa, ja nyt se seikkailee kirjan kansien sisällä. Pörröinen Pikku-Pupu haluaa kiivetä puuhun on Heidi Johannan esikoisteos.

Linnea Bellamine on kuvittaja ja graafinen suunnittelija, joka tunnetaan Fanni-tunnetaitokirjojen kuvituksesta. Pikku-Pupun tarinan hän herättää eloon herkällä ja värikkäällä otteella.

Tallennettuna:
Hakutulos 49
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Malaki pelkää sotaa on terapeuttinen lastenkirja. Se on tarina Malaki apinasta, joka näkee televisiosta sotauutisia ja pelkää sotaa. Vanhemmat auttavat Malakia ymmärtämään, mitä pelon takana on, ja ohjaavat häntä rakentavaan toimintaan.

Kirja perustuu psykoanalyytikko tri Norberto Keppen sisäistämistekniikkaan. Siinä ulkoista todellisuutta käytetään kuin peilinä, jotta ymmärrettäisiin, mitä ihmisen sisällä tapahtuu. Pelottavia uutisia televisiosta katsottuaan Malaki rauhoittuu vasta, kun hän hyväksyy oman sisäisen sotansa havaitsemisen. Kirjan lopussa on psykoanalyytikko Claudia Pachecon haastattelu sodan eri tasoista ja otteita Keppen teoksista hyödyksi kasvattajille, jotka haluavat auttaa lapsia käsittelemään pelkojaan. Tämä universaali, kuvitettu tarina sopii luettavaksi kaikenikäisille, lapsista aikuisiin.

Kirjoittaja, kauppatieteiden maisteri Sari Koivukangas, asuu Sao Paulossa, Brasiliassa, jossa on valmistunut psykososioterapeutiksi. Hän työskentelee opettajana terapeuttisessa kielikoulussa, Trilogy Instituutissa, jossa sovelletaan tri Keppen psykolinguistista, terapeuttista metodia.

Tallennettuna:
Hakutulos 50