Haku

Uutuudet, vko 22/2023

Uutuudet ajalta: 29.5.2023 - 4.6.2023

Muokattu: 12.6.2023
Hakutulos 1
Kirja
Piippo, Sinikka, kirjoittaja, valokuvaaja ; Salo, Pertti, kirjoittaja, valokuvaaja ; Minerva Kustannus, kustantaja
2023
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Tutkittua tietoa immuniteettia tukevista kasveista ja niiden käytöstä.

Parhaimmillaan kasvilääkintä tarkoittaa sairauksien ennaltaehkäisyä. Käytännönläheinen opas kertoo mitä kaikkia kasveja voi käyttää elimistön ja vastustuskyvyn vahvistamiseksi, miten ne vaikuttavat ja miten niitä käytetään.

Lukuisat kasvit ovat erinomaisia terveyden lähteitä helposti ulottuvillamme. Kirja tutustuttaa kehon immuunijärjestelmään ja esittelee suuren määrän kasveja, joiden avulla voimme vahvistaa vastustuskykyämme.

Mukana on niin luonnonvaraisia kasveja kuin mm. mausteita ja yrttejä, hedelmiä, vihanneksia, sieniä ja viljakasveja.

Jokaisesta kasvista on kuva, esittely kasvin immuniteettia vahvistavista ainesosista sekä ohjeet käytöstä.

Kasvitieteilijä, professori Sinikka Piippo on kirjoittanut yli 300 tieteellistä ja populaaria artikkelia ja julkaisua. Suurelle yleisölle suunnattua tuotantoa ovat mm. Suomalaiset marjat, Mielen ruokaa, Elinvoimaa mausteista, Puhdasta ravintoa, Elinvoimaa puista, Villivihannekset, Suomen sammalet(yhdessä Timo Koposen kanssa) sekä Rakkauden rohdot.

Pertti Salo on biologi ja tietokirjailija, jonka aikaisempaa tuotantoa ovat mm. Koko perheen sienikirja, Pihan perinnekasvit, Metsiemme ruokasienet.

Yhdessä Salo ja Piippo ovat aiemmin julkaisseet teokset Terveyttä sienistä sekä 100 teeyrttiä luonnosta ja puutarhasta.

Tallennettuna:
Hakutulos 2
Kirja
Mäki-Tanila, Asko, kirjoittaja, haastattelija ; Syväjärvi, Jouko, kirjoittaja, haastattelija ; Ikonen, Tiina, kirjoittaja, toimittaja, haastattelija ; Aro, Johanna, kirjoittaja ; Juga, Jarmo, kirjoittaja ; Myllymäki, Hannu, kirjoittaja, haastattelija ; Mäntysaari, Esa, kirjoittaja ; Niskanen, Seppo, kirjoittaja ; Strandén, Ismo, kirjoittaja ; Säynäjärvi, Mikko, kirjoittaja ; Taurén Pirkko, kirjoittaja ; Vilkki, Johanna, kirjoittaja ; Mitikka, Tiina, kirjoittaja ; Niemi, Anne-Mari, kirjoittaja ; Kajostila, Katri, kirjoittaja ; Faba osk, kustantaja
2023
Anders-kirjastot
Tallennettuna:
Hakutulos 4
Kirja
Kallio, Liisa, kirjoittaja, kuvittaja ; Perkiö, Soili, kirjoittaja, säveltäjä ; Säpyskä, Piia, kirjoittaja ; Werner Söderström osakeyhtiö, kustantaja
2023
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Astu laululaivan matkaan!

Lastenmusiikin konkareiden tekemä laulukirja on lastattu täyteen musiikin iloa ja hyvää tuulta. Mukana 11 laulun sanat ja nuotit sekä rutkasti leikki- ja puuhaideoita.

Vallattoman laivan miehistöön kuuluu kaikenlaista väkeä laivakokki Kuminasta merirosvoprinsessaan ja Herkules-kukkoon. Jokainen heistä saa oman riemukkaan laulunsa: Kun samassa veneessä seilataan, jokainen on tärkeä. Kompassin lisäksi tarvitaan sydäntä ja järkeä.

Kuvittaja Liisa Kallio on kirjoittanut hyväntuuliset laulunsanat, jotka Soili Perkiö säveltää ja Lastenmusiikkiorkesteri Loiskis soittaa ja sovittaa äänitteelle. Tavallisten nuottien lisäksi kirjassa on mukana kuvionuotit, jotka helpottavat laulujen oppimista niin kotona kuin varhaiskasvatuksessa ja musiikkileikkikouluissa.

Pia Säpyskä on musiikkipedagogi ja Pieksämäen lastenkulttuurikoordinaattori sekä koko musiikki- ja kirjaprojektin äiti.

Liisa Kallio on palkittu kuvittaja, kirjailija ja graafinen suunnittelija, joka tunnetaan muun muassa Pikku Papun laulujen iloisista sanoituksista ja kuvista.

Soili Perkiö on Sibelius Akatemian musiikkikasvatuksen lehtori, säveltäjä ja esittävä taiteilija. Perkiö palkittiin vuonna 2019 Pro Finlandia -mitalilla lastenmusiikkiperinteen uudistamisesta.

Tallennettuna:
Hakutulos 6
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Musse & Helium 5

Tallennettuna:
Hakutulos 8

Umpikuja Näytä tarkat tiedot

Faithful place, suomi
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Dublinin murhat 3

Tallennettuna:
Hakutulos 9
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Hiekka 2

Tallennettuna:
Hakutulos 12
Hakutulos 14
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Nummelan ponitalli 96

Tallennettuna:
Hakutulos 15
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Lentävä nuoli 6
Lentävä nuoli -sarjan kuudennessa osassa Vilman suitset katoavat, ja Leo syyttää Niklasta varkaudesta. Kuinka Niklas selviää syytöksistä?

Tallennettuna:
Hakutulos 16
Hakutulos 17
Hakutulos 18
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Kiss Me 3
Vastustamattoman viihdyttävä sarja vie lukijan romanttisille matkoille ympäri maailmaa.

Kahdeksantoistavuotias Sasha lähtee tyttöjen reissulle Palm Springsiin. Määränpäänä ovat legendaariset Scorchella-festarit ja tavoitteena fanittaa lempibändiä niin että näkyy ja kuuluu.

Samaan lentokoneeseen osuu yhdeksäntoistavuotias Jay, joka haluaa palavasti näyttää kykynsä vakavasti otettavana lehtitoimittajana. Sekaannuksen vuoksi hän joutuu halpispaikalle ja pulisevat fanitytöt pääsevät bisnesluokkaan. Lopulta sekaannus ei olekaan vain harmillinen moka vaan jonkin kauniin alku.

Sarjassa ovat aiemmin ilmestyneet kirjat Rakkautta Mykonoksella ja Rakkautta New Yorkissa.

Tallennettuna:
Hakutulos 20
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Kurkista luukkuihin ja tule mukaan aarteenetsintään!

Pipsa ja hänen ystävänsä etsivät aarretta maanlaisesta tunnelista. Mutta mitä tapahtuu, kun oikea aarre löytyykin?

Tallennettuna: