Haku

Uutuudet, vko 24/2023

Uutuudet ajalta: 12.6.2023 - 18.6.2023

Muokattu: 10.11.2023
Hakutulos 1
Kirja
Pulkkinen, Lea, toimittaja, kirjoittaja ; Ahonen, Timo, toimittaja, kirjoittaja ; Ruoppila, Isto, toimittaja, kirjoittaja ; Aunola, Kaisa, kirjoittaja ; PS-kustannus, kustantaja
2023
Anders-kirjastot
Tallennettuna:
Hakutulos 3
Kirja
Valleala, Siru, kirjoittaja, valokuvaaja (ekspressio) ; Kultanen Ribas, Paula, kirjoittaja, valokuvaaja (ekspressio) ; Kuittinen, Liisa, kirjoittaja, valokuvaaja (ekspressio) ; Kolehmainen, Tuulia, valokuvaaja (ekspressio) ; Readme.fi, kustantaja
2023
Anders-kirjastot
Tallennettuna:
Hakutulos 6
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Vuoden pakolaisnaisen omakohtainen esikoisromaani ravistelee ytimiä myöten.

Äiti saattaa pelosta tärisevän tyttärensä hääsviitin ovelle. Tätä varten tytärtä on kasvatettu pienestä pitäen, pidetty kääreessä kuin kallisarvoista makeista. Tätä varten hänet on tuotu Suomesta Irakiin.

Ei olisi kannattanut hylätä huivia, sisarukset sanovat. Hän on nyt aviomiehesi, sanoo äiti.

Huono tyttö on hämmästyttävän rehellinen ja todistusvoimainen kertomus naisen alistamisen ja vaientamisen historiasta. Uskon hylkäämisestä, pakkoavioliitosta, islamilaisesta siveyskulttuurista, vapauden hinnasta. Ja ennen kaikkea pelottomasta naisesta, joka tahtoo selviytyä ja muuttaa maailmaa.

Tallennettuna:
Hakutulos 7

Totuus Näytä tarkat tiedot

Död för dig, suomi
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Henrik "The Killer" Hedin 1
Ruotsin kuumaverisin rikostutkija!

The Killer -jännityssarjan ensimmäisessä osassa kohuttu rikostutkija kirii kiinni totuutta katoamisesta, joka ei ole lainkaan sitä miltä näyttää.

Kaunis hyväosainen näyttelijätär ja uusrikas köyhän lähiön kasvatti. Täydellinen yhteinen elämä. Kunnes vaimo ja tyttäret katoavat ja epäilykset kohdistuvat aviomieheen. Onko mies roisto, vai liittyykö juttu sittenkin mafiasukuun? Vai onko totuus jotain ihan muuta? Taidokas psykologinen trilleri on Henrik "The Killer" Hedinin, kuumaverisen ex-jalkapalloilijan, ja hänen työparinsa Leia Kaplanin ensimmäinen yhteinen tapaus. Totuus aloittaa tiiviin parivaljakon tutkimuksista kertovan dekkarisarjan.

Ruotsalaisdekkaristi Mikaela Bley (s. 1979) asuu Tukholmassa miehensä ja kolmen lapsensa kanssa. Ennen kirjailijanuraansa hän työskenteli sarjojen sisäänostajana TV4-kanavalla. Oikeudentuntoisesta toimittajasta kertova Ellen Tamm -sarja sinkautti Bleyn saman tien pohjoismaisten rikoskirjailijoiden kärkeen. Hänen toinen jännitysromaanisarjansa kertoo Ruotsin puhutuimmasta rikostutkijasta Henrik ”The Killer” Hedinistä, joka on entinen ammattilaisjalkapalloilija.

Tallennettuna:
Hakutulos 8
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Julia 2
Romanttinen komedia kesästä, jolloin mikään ei etene suunnitelmien mukaan.

Julia ja Petter ovat vastarakastuneita. Kaikki olisi täydellistä, jos vain pariskunnan lomahaaveet kohtaisivat. Julialle piinaavan pitkä heinäkuu tarkoittaa hyttysiä ja huonoa puhelinverkkoa, joten hän odottaa innolla lomaa kaupungissa. Petter taas kaipaa kauas väentungoksesta ja päättää yllättää Julian Gotlannin-matkalla.

Gotlannissa kaksikko törmää myös Petterin eksään ja tämän uuteen rakastettuun. Kesän mittaan kaikkien suhteet ovat koetuksella, ja loma täyttyy kommelluksista sekä rakkaudenkaipuusta.

Hurmaava hyvän mielen kirja on itsenäistä jatkoa Joulu Julian tyyliin -romaanille.

Tallennettuna:
Hakutulos 9
Hakutulos 10
Kirja
Herron, Mick, kirjoittaja ; Rekiaro, Ilkka, kääntäjä ; CrimeTime, kustantaja
2023
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Jackson Lamb 5
Mustaa huumoria ja valtapelejä pursuavassa vakoilutrillerissä Britanniaa ravistelee terrori-iskujen sarja. Se saa virkaheitot agentit ryhtymään tositoimiin, mistä ei tälläkään kertaa seuraa mitään hyvää.

"Lontoon säännöt vahvistaa, että Mick Herron on hauskin englanninkielisen vakoilukirjallisuuden ja mahdollisesti kaiken rikoskirjallisuuden kirjoittajista." - The Times

Britannian kotimaan tiedustelupalvelun uusi johtaja Claude Whelan joutuu oitis hyppäämään altaan syvään päähän, kun hänen tehtäväkseen tulee suojella vaikeuksiin joutunutta pääministeriä. Päänvaivaa aiheuttavat vallanhimoinen populistipoliitikko sekä Whelanin oma apulaisjohtaja, joka kyttää pomonsa jokaista virhettä. Samaan aikaan maata ravistelee terrori-iskujen sarja, jossa ei vaikuta olevan mitään logiikkaa. Kaikille osallisille kirkkaimpana loistaa kuitenkin Lontoon sääntö numero 1: suojaa oma perseesi.

Jackson Lamb johtaa urallaan tyrineiden agenttien toimistoa, luupäitä. Lambin suojatit kamppailevat henkilökohtaisten ongelmiensa kanssa: kuolleet työtoverit, erilaiset riippuvuudet ja kalvava epäilys, että uusi kollega on psykopaatti. Mutta yhdessä he löytävät jälleen suurimman vahvuutensa - tekemään pahasta tilanteesta paljon, paljon pahemman.

Lontoon säännöt on Jackson Lamb -sarjan viides osa.

Mick Herron on brittidekkaristien CWA Gold Daggerilla ja vakoilukirjallisuuden Ian Fleming Steel Daggerilla palkittu bestseller-kirjailija. Häntä pidetään John Le Carrén ja Len Deightonin manttelinperijänä, jonka kirjoista ei puutu hirtehistä huumoria. Tv-sarja Slow Horses, jossa Jackson Lambia näyttelee Gary Oldman ja Lady Diana Taverneria Kristin Scott-Thomas, sai kiittävän vastaanoton keväällä 2022.

Tallennettuna:
Hakutulos 11
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

William Wisting 14

Tallennettuna:
Hakutulos 12
Hakutulos 14

Satakieltä etsimässä Näytä tarkat tiedot

The hunt for the nightingale, suomi
Anders-kirjastot
Tallennettuna:
Hakutulos 15
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Murhia Pohjanmaalla 2
Suomessa ja Ruotsissa läpimurron tehneen pohjalaisdekkaristin menestyssarja jatkuu uudella osalla.

Nuori tyttö löytyy kuolleena metsästä valkoinen ruusu kädessään. Murhatun tytön, Elinin, poikaystävä on kadonnut, eikä tytön isä hyväksynyt nuorten suhdetta. Murhan aikaan Elin oli seurakunnan tyttöleirillä Taivaankartanossa. Etsivä Mija Wadön kuulusteluissa ilmenee teini-ikäisten kärhämiä - vaiko jotain muutakin? Kyläläiset taas ovat jo päättäneet, kuka on murhaaja. Tilanne on räjähdysaltis.

Tallennettuna:
Hakutulos 16
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Maria Kallio, Hilja Ilveskero
Suomen suvi on lyhyt, suloinen ja toisinaan hengenvaarallinen!

Suomen kesä on kauneimmillaan, mökkirannoissa lämpiävät saunat, mutta rikolliset eivät lomaile! Hyväntuulisia novelleja kesälaitumelta.

Mökkijuhannukset eivät ole kaikkia varten. Tuire lähtee vastentahtoisesti viettämään keskikesän juhlaa sukulaistensa kanssa. Hänellä on kuitenkin suunnitelma: kaikki eivät palaa tältä reissulta hengissä. Provinssirockin pääesiintyjän basisti katoaa juuri ennen keikan alkua. Kesänaapureiden lomanvietto äityy rajuksi riidaksi, ja pian vastarakennettu huvila on ilmiliekeissä.
Hilja Ilveskero jäljittää aamuöisessä metsässä uhkaavia kulkijoita, ja Maria Kallio selvittää, kuka tappoi Suomen ilkeimmän kolumnistin.

Juhannustulet kokoaa yksiin kansiin Leena Lehtolaisen kesäisiä rikoskertomuksia vuosien varrelta. Mukana on myös kaksi uutta novellia.

Suomen suosituimpiin kirjailijoihin kuuluva Leena Lehtolainen tunnetaan Maria Kallio- ja Henkivartija-romaaneistaan. Niiden lisäksi hän on kirjoittanut perhe- ja avioliittoromaaneja ja jännitysnovelleja. Lehtolaista on käännetty 30 kielelle - Yhdysvalloissa vain Jo Nesbø on häntä käännetympi pohjoismainen jännityskirjailija.

Tallennettuna:
Hakutulos 17
Kirja
Malinen, Janne, kirjoittaja ; Juhani, Teemu, kuvittaja, kansikuva ; Tammi (yhtiö), kustantaja
2023
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Waaralinnan salaisuudet 2

Varjot Waaralinnan parantolan yllä tihenevät, eikä kukaan ole turvassa...

Trilogian toisessa osassa kohtalo kuljettaa lapset Waaralinnan muurien suojista kaupungin hämyisille kujille ja öiselle niitylle.

Syksyn kylmät tuulet puhaltavat, ja Waaralinnassa alkaa uusi lukuvuosi. Oskar, Robin ja Vilma tapaavat jälleen parantolan tutun henkilökunnan sekä uuden ylilääkärin, Hjalmar Klemetin. Kaikki on päällisin puolin hyvin, mutta pinnan alla tiiviin kolmikon ystävyys joutuu koetukselle: Robin viettää yhä enemmän aikaa keväällä parantolaan saapuneen tytön kanssa ja Vilma vetäytyy tiukemmin omiin oloihinsa. Pahaenteiset yölliset äänet voimistuvat taas eivätkä jätä Oskaria rauhaan. Metsään johtavan kartan viimeistä osaa etsiessään lapset kuulevat salaperäisestä ja hengenvaarallisesta tehtävästä. Tehtävästä, jonka vain he kolme voivat suorittaa.

Waaralinnan salaisuudet 2: Verenpunainen kristalli on jännittävän ja lämminhenkisen trilogian toinen osa. Kirjasarja on vangitseva tarina ulkopuolisuuden tunteesta, ystävyydestä, rohkeudesta ja menetyksestä.

Janne Malinen (s. 1981) on työskennellyt pitkään viestintäalalla sekä freelancetoimittajana. Hän valmistui Helsingin yliopistosta vuonna 2010 pääaineenaan yleinen kirjallisuustiede. Vuonna 2022 hänet valittiin Vuoden viestintäkonsultiksi. ”Waaralinnan salaisuudet 2: Verenpunainen kristalli on Waaralinnan parantolasta kertovan trilogian toinen osa.

Teemu Juhani (s. 1987) on kuvittaja ja sarjakuvataiteilija, jonka töitä on julkaistu yli 20 maassa. Lastenkirjojen lisäksi hän on kuvittanut lehtiä ja oppimateriaaleja. Alun perin Pohjois-Karjalan pelloilta ja metsistä kotoisin oleva Teemu asuu ja työskentelee nykyään Helsingissä.

Tallennettuna:
Hakutulos 18
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Mustan kuun majatalo 2

Tallennettuna:
Hakutulos 20
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Siru Valpas 1
Kesäisen hilpeää chick litiä täynnä vauhtia, vaaroja ja upeita miehiä.

Kun avomies paljastuu petolliseksi nuljakkeeksi, Siru Valpas panee kiukuspäissään elämänsä kertaheitolla uusiksi. Pian hän huomaakin olevansa Etsintätoimisto Vitonen -nimisen pikkufirman omistaja ja ainoa työntekijä. Kauppaan kuuluu myös asiakasrekisteri, kulahtaneet huonekalut, vuokratut toimitilat ja omapäinen toimistokissa.

Sirun elämään vyöryy huolestuneita asiakkaita, outoja hyypiöitä ja henkeäsalpaavia komistuksia. Osaako hän ratkaista kimurantin kadonneen talon tapauksen?

Kirsi Pehkosen uutuus on kirjoitettu samalla koukuttavan viihdyttävällä tyylillä kuin hänen huippusuosittu Jylhäsalmi-sarjansa.

Tallennettuna:
Hakutulos 21
Hakutulos 22
Kirja
Quinn, Julia, kirjoittaja ; Rhimes, Shonda, kirjoittaja ; Tornikoski, Arttu, kääntäjä ; Tammi (yhtiö), kustantaja
2023
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Bridgerton

Tarina uuden Bridgerton: Kuningatar Charlotte -sarjan takana

Julia Quinnin ja televisiolegenda Shonda Rhimesin yhdessä kirjoittama Kuningatar Charlotte kertoo tarinan suositun Bridgerton-tv-sarjan takana. Lue nuoren kuningatar Charlotten ja kuningas George III:n rakkaustarina!

Sophia Charlotte von Mecklenburg-Strelitz lähetetään Isoon-Britanniaan kuninkaan vaimoksi. Matkassa on vain yksi mutta ? hovi ei ole varautunut hänen tummaan hipiäänsä. Tulevaa aviomiestä Charlotten ulkonäkö ei vaivaa, vaan puolisoiden välillä kipinöi välittömästi. Miksi kuningas sitten välttelee uutta nuorikkoaan? Salaisuuksien, velvollisuuksien ja kokonaisen kuningaskunnan ristipaineissa Charlotten on opeteltava olemaan enemmän kuin pelkkä Charlotte: hänestä on tultava todellinen kuningatar.

Yhdysvaltalainen Julia Quinn (s. 1970) opiskeli taidehistoriaa Harvardissa ja päätti sen jälkeen ryhtyä lääkäriksi. Hän ehti kuitenkin saada kustannussopimuksen ennen opintojensa alkua. Quinnin romanttiset historialliset romaanit, joista tunnetuin on Bridgerton-sarja, ovat maailmanmenestyksiä. Bridgerton-kirjoihin perustuva tv-sarja on Netflixin historian katsotuimpia.

Shonda Rhimes (s. 1970) on yhdysvaltalainen televisiotuottaja, käsikirjoittaja ja ohjaaja. Hän johtaa perustamaansa Shondaland-yhtiötä, joka on tuottanut lukuisia menestyssarjoja, kuten Bridgerton, Greyn anatomia ja How to Get Away with Murder. Menestyksekkään uransa aikana hän on voittanut lukuisia palkintoja ja hänet on otettu mukaan Television Academy Hall of Fame -kunniagalleriaan.

Tallennettuna:
Hakutulos 23
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Ruben Waara 12

Tallennettuna:
Hakutulos 24
Kirja
Rosman, Ann, kirjoittaja ; Ingervo, Arto, kääntäjä ; Meri, Mikko, kääntäjä ; Bazar Kustannus, kustantaja
2023
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Karin Adler 5

Totuus kestää kovimmatkin liekit

Ann Rosmanin Arvoitus pinnan alla on Karin Adlerista kertovan dekkarisarjan viides osa, jossa ratkotaan hylätystä loistohotellista löytyneen ruumiin arvoitusta

Ruotsin kuningas Oskar II viettää kesää Marstrandin rannikkokaupungissa vuonna 1906. Kuninkaan saapuminen pienelle paikkakunnalle saa paikallisen ylhäisön kuohumaan, ja kahden kuukauden ajan kaikki Marstrandissa haluavat päästä kuninkaan piireihin. Erityisen innoissaan arvovieraasta on paikallinen hotellinjohtaja Lundberg, jonka juuri valmistunut loistohotelli on saatava kannattavaksi hinnalla millä hyvänsä.

Toukokuussa 2013 Marstrandin vapaapalokunta järjestää sammutusharjoituksen ja polttaa pikkukaupungin entisen, sittemmin hylätyn loisteliaan hotellin. Liekkien sammuttua palokunta löytää hiiltyneistä raunioista ruumiin, joka tutkimusten jälkeen osoittautuu henkirikoksen uhriksi. Karin Adler Göteborgin poliisista hälytetään paikalle selvittämään tapausta.

Arvoitus pinnan alla on Karin Adlerista kertovan sarjan viides osa, joka tempaisee lukijan keskelle pienen rannikkokaupungin idyllin rikkovaa murhamysteeriä. Rikoksen ratkaisemiseksi on selvitettävä arvoitus, jonka juuret ovat kasvaneet yli sata vuotta sitten.

Ruotsalainen Ann Rosman (s. 1973) asuu Bohuslänin rannikolla, Marstrandin pikkukaupungissa perheensä kanssa. Hän rakastaa merta ja saaristoa ja on harrastanut purjehdusta pienestä pitäen. Rosman on opiskellut taloustiedettä ja tietojenkäsittelyä ja työskennellyt IT-konsulttina, mutta nykyisin hän tekee sitä mitä oikeasti haluaa: kirjoittaa päätoimisesti dekkareita.

Sarjassa ovat suomeksi ilmestyneet kirjat Majakkamestarin tytär, Noitavasara, Porto Francon vartija, Marstrandin myrkyttäjä, Arvoitus pinnan alla (ilmestyy kesäkuussa 2023)sekä Sukellus syvyyksiin. Seitsemäs osa Myrskyn silmä julkaistaan suomennettuna joulukuussa 2023.

Tallennettuna:
Hakutulos 25

Nolo elämäni. 9, Olisinpa draamakuningatar Näytä tarkat tiedot

Dork diaries. Tales from a not-so-dorky drama queen, suomi
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Nolo elämäni 9

Tallennettuna:
Hakutulos 26
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Henna Björk 2
Timantit ovat ikuisia. Elämä ei.

Nuoren göteborgilaispoliisin, entisen lapsisotilaan ja julman sotarikollisen vaarallinen takaa-ajoleikki jatkuu Belgiaan Christian Rönnbackan piinaavan jännittävän dekkarisarjan toisessa osassa Henna Björk: Jahti.

Supo on palkannut Ruotsista kylmähermoisen poliisin Henna Björkin ja entisen lapsisotilaan Ismael Koroman erikoistehtävään. Tavoitteena on saada oikeuden eteen Suomesta kadonnut sierraleonelainen sotarikollinen, pahamaineinen Toojay.

Lapsisotilasyhteisön kautta Ismael saa vihiä Toojayn olinpaikasta maailman timanttikaupan keskuksessa Antwerpenissa, jossa tämä elelee lyöden rahoiksi veritimanteilla. Henna ja Ismael lähtevät matkaan ja soluttautuvat jalokiviliikkeiden varjoissa rehottavaan afrikkalaisghettoon suorittaakseen loppuun tehtävänsä.

Toiminnantäyteisen Henna Björk -dekkarisarjan toisessa osassa kaikki eivät kuitenkaan pelaa yhteen. Henna ei osaa aavistaa, että samalla kun he punovat supon kanssa yhteistä juonta Toojayn vangitsemiseksi, Ismaelilla onkin oma suunnitelmansa, joka vaarantaa koko operaation.

Christian Rönnbacka (s. 1969) on poliisitaustainen kirjailija ja seikkailija. Luonnon rauhassa viihtyvä Rönnbacka toimii myös tislaamon osakkaana.

Rönnbackan suositut Hautalehto-dekkarit ovat tulleet tunnetuiksi omaleimaisesta huumoristaan ja poliisityön asiantuntemuksesta. Äänikirjapalvelu BookBeat on valinnut Christian Rönnbackan vuoden kotimaiseksi dekkaristiksi kahtena peräkkäisenä vuotena, 2020 ja 2021. Hautalehto-sarjan neljännestä osasta Kylmä syli on tehty C Moren alkuperäissarja. Tv-sarjaan on tulossa uusi tuotantokausi, jonka tapahtumat kietoutuvat Rakennus 31 -dekkarin tarinaan. Hautalehdon lisäksi Rönnbacka kirjoittaa myös uutta, kansainvälisen rikollisuuden syövereihin sukeltavaa dekkarisarjaa, jonka toinen osa Henna Björk: Jahti ilmestyy toukokuussa 2023.

Rönnbackalta on julkaistu myös tietokirjoja, kuten Kävikö käry? Vakuutusetsivien parhaat tarinat ja Riskiretki: Seikkailu muinaisilla reiteillä.

Tallennettuna:
Hakutulos 27
Kirja
Siglain, Michael, kirjoittaja ; Lim, Ron, kuvittaja ; Troy, Andy, kuvittaja ; Hulkkonen, Antti, kääntäjä ; Tammi (yhtiö), kustantaja
2023
Anders-kirjastot
Tallennettuna:
Hakutulos 28
Anders-kirjastot
Tallennettuna:
Hakutulos 29

Älä mene, Sam Näytä tarkat tiedot

You've reached Sam, suomi
Anders-kirjastot
Tallennettuna:
Hakutulos 30

Naamioitu vaara Näytä tarkat tiedot

Attack of the heroes, suomi
Kirja
Thomas, Rich, kirjoittaja ; Lim, Ron, kuvittaja ; Duhig, Lee, kuvittaja ; Hulkkonen, Antti, kääntäjä ; Tammi (yhtiö), kustantaja
2023
Anders-kirjastot
Tallennettuna:
Hakutulos 31
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Kortteli 1
Virtasen sydämen logiikkaa

Ilona Tuomisen Seurustelusalaliitto avaa portin lämminhenkiseen romaanisarjaan ja syreenintuoksuiseen pihaan turkulaisessa Poppeli-puutalokorttelissa, joka toivottaa tervetulleiksi kaikki sinne tiensä löytäneet.

Sanni Virtanen on keskisuuren tukkukaupan surkein myyjä ja maailman onnellisin morsian, mutta hetkessä onnesta on jäljellä vain hääpuvun riekaleet ja asuntokriisi. Jälkimmäisen ratkaisee Antero-pappa ehdottamalla muuttoa tyhjillään seisovaan puutaloosakkeeseensa, Sannin lapsuusajan mummolaan. Seinänaapurina on tosin vanha ja äkeä Koistisen ukko, mutta jopa hänestä on enemmän seuraa kuin Sannin ystävistä, jotka ghostaavat tämän tylysti.

Sydämeen sattuu. Sanni hakee lopulta lääkettä erotukiryhmästä ja törmää yllättävään kohtalotoveriin, jonka kanssa hän päättää näyttää kaikille jättäjille ja pettäjille, mitä ?oikea? onni on.

Kirjallisuus ja kielet ovat kiinnostaneet Ilona Tuomista (s. 1985) jo lapsuudesta lähtien. Hänen kirjallinen uransa lähti nousuun Kouvolan dekkaripäivien novellikilpailun voitosta vuonna 2019. Häneltä onkin sittemmin julkaistu kaksi trilleriä: Ja jollen sinua saa sekä Huutoon vastaa kaiku vain.

Lämminhenkisen Kortteli-nimisen hyvän mielen romaanisarjan puolestaan aloitti Seurustelusalaliitto. Keväällä 2024 ilmestyvä Normipäivä jatkaa tätä sarjaa, jossa kerrotaan turkulaisen puutaloyhteisön elämästä. Tuotantoyhtiö Solar Films on ostanut ensimmäisen osan filmatisointioikeudet.

Tuominen työskentelee opettajana Kaarinassa ja asuu itsekin romaanisarjansa kaltaisessa miljöössä vanhassa puutalokorttelissa Turussa. Vapaa-ajallaan hän harrastaa potkunyrkkeilyä sekä naapureiden kanssa kahvittelua ja neulomista.

Tallennettuna:
Hakutulos 32
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Telma 3

Tallennettuna:
Hakutulos 33
Hakutulos 38

Missä unipupu on? Näytä tarkat tiedot

The bedtime bunny hunt, suomi
Kirja
Warne, Frederick, kirjoittaja, taiteilija ; Potter, Beatrix, alkuperäisidean luoja ; Taylor, Eleanor, taiteilija ; Sinko, Kirsi, kääntäjä ; Otava, kustannusosakeyhtiö, kustantaja
2023
Anders-kirjastot
Tallennettuna:
Hakutulos 39
Kirja
Zylė, Kotryna, kirjoittaja ; Dagilė, Inga, taiteilija ; Liepuoniūtė, Urtė, kääntäjä ; Hertta Kustannus, kustantaja
2023
Anders-kirjastot
Tallennettuna: