Haku

Uutuudet, vko 48/2019

Kaustisen kirjastoon 25.11.–1.12.2019 saapunutta aineistoa.

Alla myös tänä aikana uutuuksina saapuneita, mutta vielä Finnassa näkymätöntä aineistoa. Ota yhteyttä kirjastoon niiden varaamisesta!

79.81 Hunt, James: Fortnite : mega
Bestseller Fortnite Suuren pelikirjan tekijöiltä täysin uusi Fortnite Mega, joka avaa pelin uusimmat ominaisuudet ja salaisuudet!

84.2 Handke, Peter: Poissa : satu
Nobel-palkitun Peter Handken mestarillinen pienoisromaani on hienopiirteinen satu ja näynomainen vaellustarina.

Kun vanha mies, peluri, sotilas ja nainen tapaavat junassa, heidät yhdistää heti piinaava vierauden tunne ja syvä täyttymyksen kaipuu. Vain matkalla, kaukana kotoa, epätietoisina, nimensä unohtaneina, he uskovat olevansa lopultakin perillä.
Niin alkaa kumppanusten vaellus halki kaupunkien, aavikoiden ja kokonaisten mantereiden, kohti ymmärtämisen valoa, kohti hetkeä jona kaiken voi viimein nähdä kirkastuneena.

84.2 Handke, Peter: Toiston pysyvyys
Nobel-palkitun kirjailijan kaunis ja mystinen, ikuista viisautta tavoitteleva kertomus nuorukaisesta, joka lähtee etsimään kadonnutta veljeään - ja samalla itseään.

Jo lapsena Filib Kobal tunsi olevansa yksinäinen ja ulkopuolinen. Kuvitelmat lapsuusvuosilta palaavat voimakkaina, kun Filip koulunsa päätettyään matkaa kadonneen veljen jalanjäljissä Jugoslaviaan. Pitkällä taipaleellaan hän hapuilee mennyttä ja tavoittelee tulevaa, etsii itseään lohtunaan kaksi veljen jättämää kirjaa.
Seikkailu sanojen ja merkitysten maailmassa avaa hiljalleen Filipille uuden näköalan, tien universumiin. Ja viimein, suojaisassa turvapaikassa keskellä karuinta karstimaata, hän tietää olevansa perillä.

85.32 Ankkojen maailmanhistoria. 4, Renessanssista suuriin vallankumouksiin

Muokattu: 9.12.2019
  • Näytetään 1 - 6 / 6
Hakutulos 1
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Tiedonjanoiset kasvuikäiset esittävät loputtomasti kysymyksiä. Tässä kirjassa on vastauksia luontoaiheisiin pohdintoihin. Hauskat kurkistusluukut ja selkeät selitykset kiehtovat pienten lukijoiden uteliasta mieltä.

Tallennettuna:
Hakutulos 2
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Tiedonjanoiset kasvuikäiset esittävät loputtomasti kysymyksiä. Tässä kirjassa on vastauksia pohdintoihin ympäröivästä maailmasta. Hauskat kurkistusluukut ja selkeät selitykset kiehtovat pienten lukijoiden uteliasta mieltä.

Tallennettuna:
Hakutulos 3
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Suomalainen työelämä venyttää äärimmilleen erityisesti naisia. Yhä useampi nainen tuntee itsensä jatkuvasti riittämättömäksi ja uupuu työssään. He kyselevät itseltään, miten selviytyä työhaasteista ja täyttää kaikkien odotukset. Näiden kysymysten sijaan naiset voisivat kysyä itseltään lempeämmin, mistä he itse saavat työssä nautintoa ja miten he voisivat parhaiten soveltaa omia kykyjään.

Nauti työstäsi! auttaa jokaista naista johtamaan itseään niin että elämästä ja työstä voi kokea enemmän iloa. Kirjan harjoitukset ohjaavat parantamaan omaa keskittymiskykyä ja läsnäolemisen taitoa, opettelemaan myötätuntoa itseä ja muita kohtaan, löytämään omat vahvuudet ja palautumaan työstä. Lisäksi kirja antaa vinkkejä siihen, miten voi itse ottaa aktiivisen roolin oman työyhteisönsä kehittämisessä.

Sanna Fäldt tarjoilee inspiroivat, käytännölliset ja toimivat pelimerkit itsensä ja tunne-elämänsä johtamiseen ja aidon ilon löytämiseen työelämässä.

-Marja Hintikka, toimittaja, talk show -juontaja

Tallennettuna:
Hakutulos 4
CD-äänikirja
Child, Lee, kirjoittaja ; Mutru, Marja, kääntäjä ; Laitinen, Aku, lukija
2019
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Kova mutta reilu entinen sotilaspoliisi Jack Reacher, nykyajan vaeltava ritari, kohtaa matkoillaan vanhan pariskunnan, joka on joutunut pahaan pulaan. Reacher ryhtyy auttamaan heitä mutta huomaa pian, että vanhan parin ongelmissa kyse ei ole mistään pikkurikollisista, vaan hänen uransa vaarallisimmista vastustajista...

Kuilun partaalla on 25. Reacher-suomennos ja ilmestyy yhtä aikaa alkuteoksen kanssa 29. lokakuuta. Reacher-jännäreitä on julkaistu yli 40 kielellä ja Jack Reacherista on tehty myös kaksi elokuvaa, joita tähdittää Tom Cruise. Kirjoista on suunnitteilla myös suoratoisto-tv-sarja.

Lee Child on bestseller-listojen kärkinimiä ympäri maailman, myös Suomessa. Brittiläisten rikoskirjailijoiden yhdistys myönsi Childille vuonna 2013 CWA Diamond Dagger -palkinnon poikkeuksellisen merkittävistä saavutuksista rikoskirjallisuuden alalla.

Tallennettuna:
Hakutulos 5
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Mustasilmä 3
"Nämä tosiaan hemmottelevat minut aivan lötröksi! Apua!"

Lastenromaani Kesä saaressa kertoo Osmo-kissan ensimmäisistä kesälomapäivistä, joihin mahtuu niin ystäväperheen kilpikonna, saunan takana lähipuussa asuva palokärkiperhe kuin naapurisaareen läpikulkumatkalla piipahtava karhu.
'Palokärki koputti minua koteloon', kuten kilpikonna vanha rouva nimeltä Siiri sanoo. Kesän riemua, järven avaruutta Saimaalla, yllätyksiä puunrungon takaa. Kerrassaan, mitä olisi kesä ilman arvoituksia?

Kesä saaressa on vapaa jatko-osa Markku Kaskelan kahdelle aiemmalle lastenromaanille Mustasilmä ja Oranssi kissa. Kuvitus Jussi Kaakinen.

Tallennettuna:
Hakutulos 6

Supersankarien maailma Näytä tarkat tiedot

Marvel storybook collection, suomi.
Kirja
Hulkkonen, Antti, kääntäjä ; West, Alexandra, kirjoittaja ; Petrigno, Brizuela, taiteilija
2019
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Lähde supersankarien matkaan!

Yhdeksän superjännittävää tarinaa, joissa seikkailevat Marvelin sankarit: Spider-Man, Avengers, Hulk, Musta leski, Captain America ja monet muut tutut hahmot.

Mahtava kokoelma täynnä vauhtia ja toimintaa. Seikkaile supersankarien seurassa ympäri maailmaa ja maailmankaikkeutta.

Tallennettuna: