Huom! Vappuna ke 1.5. kirjakuljetusta ei ole.

Haku

Uutuudet, vko 10/2021

Uutuudet ajalta: 8.3.2021 - 14.3.2021

Muokattu: 29.6.2021
Hakutulos 1
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Epätuhoa elämäsi!

Miksi sabotoimme elämäämme - ja kuinka sen voi lopettaa. Näin lopetat sisäisen p*skanjauhajasi kuuntelun.

Edellisessä kirjassaan Unfuk yourself Gary John Bishop antoi seitsemän käytännöllistä ohjetta sisäisen kielteisen puheen päihittämiseen. Uudessa kirjassaan hän porautuu syvälle siihen, MIKSI me ihmiset olemme taipuvaisia oman elämämme sabotointiin ja kertoo mitä me voimme asialle tehdä. Bishopin viesti on, että vaikka negatiivinen ajattelu on suorastaan osa ihmisyyttä, niin on myös kykymme valita, toimimmeko noiden ajatusten pohjalta vai emme. Kuunnellako sisäistä pskanjauhajaa vai terveen järjen ääntä? Valinta on sinun.

Gary John Bishop on Skotlannissa syntynyt henkisen kasvun valmentaja. Hänen menestysteoksiaan Unfuk yourself ja Älä jauha pskaa on myyty yli kolme miljoonaa kappaletta ja käännetty yli 20 kielelle.

Tallennettuna:
Hakutulos 3
Kirja
Nicholson, Dean, kirjoittaja ; Jenkins, Garry, kirjoittaja ; Kaski, Veera, kääntäjä
2021
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

"Miten yksi naukaisu muutti koko elämäni."

Hurmaava tositarina skotlantilaisen miehenkörilään ja hylätyn kissan elämänmuuttavasta ystävyydestä.

Kolmekymppinen skotti Dean Nicholson lähti syksyllä 2018 pyöräilemään maailman ympäri toivoen saavansa ryhtiä levottomaan elämäänsä. Kolme kuukautta myöhemmin, keskellä Bosnian vuoristoa, hän löysi etsimänsä nälkäisen kissanpoikasen muodossa. Dean nimesi kissan Nalaksi, salakuljetti sen rajan yli Montenegroon ja hoivasi sen kuntoon paikallisen eläinlääkärin avustuksella. Siitä lähtien kaksikko oli erottamaton. Vuotta ja lukuisia maita myöhemmin lähes miljoona ihmistä seurasi somessa Deanin ja Nalan seikkailua Euroopassa ja Aasiassa. Reissunsa aikana he muun muassa vierailivat pakolaisleirillä, pelastivat löytöeläimiä, keräsivät varoja hyväntekeväisyyteen ja kohtasivat hämmästyttävää vieraanvaraisuutta. Nalan maailma osoittaa hellyttävällä tavalla todeksi, miten odottamattoman käänteen elämä voi saada, kun antaa mahdollisuuden sattumille ja ystävyydelle.

Dean Nicholsonin ja Nala-kissan seikkailuja voi seurata kaksikon 1bike1world-sometileillä, jotka ovat keränneet miljoonayleisön.

Tallennettuna:
Hakutulos 4
Kirja
Suomen autokoululiitto, kirjoittaja, julkaisija ; Keski-Rekilä, Harri, toimittaja, kuvittaja ; Nokua, Jani, toimittaja ; Salonen, Janne, toimittaja ; Nokua, Janne, toimittaja ; Opetustarvike, kustantaja
2021
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Mopo- ja mopoautokirja on Autokoululiiton virallinen painettu kirja (AM120 ja AM121) ajokorttiluokkiin. Kirja sisältää 1.6.2020 tapahtuneet sääntömuutokset ja uudet liikennemerkit selityksineen.

Kirjassa kerrotaan moposta ja mopoautosta, ennakoinnista, riskeistä ja niiden välttämisestä, ajoneuvon hallinnasta, ajovarusteista, liikennesäännöistä ja risteysajosta.

Oppikirja toimii tehokkaana itseopiskelun työkaluna matkalla vastuulliseksi kuljettajaksi.

Tallennettuna:
Hakutulos 5
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

"Tarinat tuovat meidät yhteen ja muistuttavat, että toivoa on aina."

Lukijoiden rakastamien teosten, Auschwitzin tatuoijan ja Cilkan tarinan kirjoittaja Heather Morris on poikkeuksellinen tarinankertoja ja taitava kuuntelija. Hän on inspiroinut ja koskettanut miljoonia lukijoita ympäri maailmaa, ja hänen menestyksensä salaisuus on juuri kuuntelemisen taito. Kuunteleminen on reitti toisen ihmisen luo, koskettavien tarinoiden äärelle - sillä meistä jokainen haluaa tulla kuulluksi.

Tarinoissa toivosta Morris kertoo, kuinka oppi kuuntelemaan toisia sekä omasta ainutlaatuisesta ja inspiroivasta matkastaan kirjailijaksi. Hän kertoo, miten ystävystyi Lale Sokolovin eli Auschwitzin tatuoijan kanssa, voitti miehen luottamuksen ja sai luvan kertoa tämän tarinan koko maailmalle.

Heather Morris on valloittanut suomalaistenkin lukijoiden sydämet. Suomessa hänen kirjojaan on myyty lähes sata tuhatta kappaletta ja maailmalla yli seitsemän miljoonaa kappaletta yli viidessäkymmenessä maassa.

Heather Morris on Australiassa asuva uusiseelantilainen kirjailija, joka kasvoi maatilalla Uuden-Seelannin maaseudulla. Joka päivä koulun jälkeen hän poikkesi isoisoisänsä luona kuuntelemassa tarinoita, joita tämä ei ollut kertonut kenellekään muulle. Morris ymmärsi jo varhain, että ihmiset kertoivat kaikkein henkilökohtaisimmista ja tärkeimmistä kokemuksistaan, mikäli joku vain pysähtyy kuuntelemaan.

Tallennettuna:
Hakutulos 6
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

?Yksi esineryhmä 1300 vuotta sitten aloitti kokonaan uuden ajanjakson, jonka me tunnemme nykyään viikinkiaikana. Tuo kaiken aloittanut esineryhmä on dirhemit. Hieman vajaan kolmen gramman painoiset hopearahat muuttivat historian suunnan ja aloittivat maailman historiassa täysin uuden luvun. Dirhemit muodostivat jatkuvan hopeavirran, joka virtasi idäntietä pitkin Euroopan läpi Pohjolaan asti kahdensadan vuoden ajan. Ilman dirhemeitä ei olisi ollut viikinkiaikaa tai ainakin se olisi ollut ratkaisevasti erilainen.? Näin aloittaa uuden kirjansa DIRHEMIN SYNTY sen kirjoittaja, FM Jani Oravisjärvi, numismatiikkaan erikoistunut arkeologi ja projektitutkija, tohtorikoulutettava Turun yliopistossa ja aiemmin Suomen kansallismuseon rahakammion intendenttinä toiminut rahahistorian asiantuntija.

Teos kertoo varhaisen islamilaisen kulttuurin rahoista. Islaminusko syntyi laajalla alueella, jolla oli takanaan pitkä historia rahan valmistamisen ja käytön suhteen. Astuessaan valloittajan saappaissa varhaisempien kaupunkikulttuurien alueille kohtasivat varhaiset muslimit useita uskonnollisia kysymyksiä, joita ei oltu kohdattu profeetta Muhammadin eläessä. Yksi keskeinen kysymys liittyi rahanlyöntiin. Kuinka lyödä rahaa islaminuskoa kunnioittaen? Tämä teos tarkastelee tuota prosessia, jonka lopputuloksena syntyi oman aikansa ylivoimaisin rahajärjestelmä, joka oli laajan ihailun kohteena myös Euroopassa, jota viikingit toivat valtavat määrät Pohjois-Eurooppaan.

Tallennettuna:
Hakutulos 7
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Vanessa Frank 2
"Kirja, joka on pakko lukea. Vie mukanaan ensimmäiseltä sivulta viimeiselle asti." - Camilla Läckberg

Tukholman poliisissa työskentelevä komisario Vanessa Frank kohtaa naistenmurhien sarjan, joka puistattaa parkkiintuneintakin lainvalvojaa.

Nuori Emelie Rydén oli päättänyt erota vankilassa istuvasta ulkomaalaistaustaisesta miehestään. Nyt Emelie löytyy kotoaan julmasti puukotettuna. Komisario Frankilla on kuitenkin tunne, että ilmeinen ratkaisu ei osu oikeaan. Tutkinnan avuksi hän saa entisen eliittisotilaan Nicolas Paredesin, johon hän oppi luottamaan Chileen liittyvää rikostapausta selvitellessään.

Feministisessä Ruotsissa leviää verkon kätköissä myös naisviha. Tähän yhteisöön kuuluvat miehet kokevat naisten hyljeksivän heitä ja käyttävät itsestään nimeä incel, joka viittaa vastentahtoiseen selibaattiin. Kun katkeruus ja naisen puute muuttuu toiminnaksi, on monen henki vaarassa.

Chileläis-ruotsalainen Pascal Engman (s. 1986) tunnetaan voimakkaan yhteiskunnallisista jännitysromaaneistaan. Hän debytoi toiminnantäyteisellä teoksella Patriootit (suom. 2019). Seuraava, osin Chileen sijoittuva trilleri Polttava maa (suom. 2020) käynnisti komisario Vanessa Frankista kertovan sarjan, jota Rottakuningas (2020, suom. 2021) jatkaa. Entinen Expressen-lehden toimittaja Engman kirjoittaa vetävää, napakan kyynistä tekstiä, joka pitää lukijaa tiukasti otteessaan.

Tallennettuna:
Hakutulos 8
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Halu nousee pintaan, kun sitä vähimmin odottaa. Ja joskus satunnaiset kohtaamiset voivat panna liikkeelle mitä kummallisimpia seurauksia. Hans Kaasajordet tapaa Harriet Aakren. He eivät pidä toisistaan, mutta siitä huolimatta tuntevat keskinäistä vetovoimaa. Heidän kohtaamisellaan on kauaskantoisia seurauksia paitsi heille itselleen myös heidän puolisoilleen Ingunnille ja Pålille, heidän lapsilleen, kollegoilleen, kaikille lähimmäisilleen.

Katso meitä nyt koostuu voimakkaista tunteista, arjen komiikasta ja noloista tilanteista. Romaani kertoo rakkaustarinoiden sarjan: kaiken siitä miten helposti ihastumme, kadotamme itsemme ja miten vaikeaa on koota itsensä uudelleen.

Tallennettuna:
Hakutulos 9
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Täysiverinen taiteilijaromaani kysyy: kuka saa maalata sydämensä mukaan?

1900-luvun alussa nuori Helmi Vartiainen maalaa Sortavalassa värikkäitä töitä ja pääsee opiskelemaan Ateneumin piirustuskouluun Helsinkiin. Siellä hän kohtaa karismaattisen kapinallisen Tyko Sallisen, salamarakastuu ja avioituu. Koska rouvat eivät ole tervetulleita Ateneumiin, Helmi jatkaa maalaamista itsekseen. Hän toivoo tasaveroista taiteilijaliittoa, mutta Tykon kiivas temperamentti kääntää Helmin elämän suunnan.

Suruttomat on vimmainen kuvaus naisista Tyko Sallisen takana. Se kertoo Helmin ja hänen tyttäriensä ihmeellisestä elämänvietistä, haluista ja haaveista sekä elämän suuresta tragediasta.

Tallennettuna:
Hakutulos 10
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Kirjaimellisesti veriseksi äityvä kamppailu Turun ensimmäisestä pormestarin paikasta sekoittaa kaupungin ja valtakunnan poliittiset kuviot Kari Häkämiehen uutuustrillerissä, joka ilmestyy kutkuttavasti kevään kuntavaalien alla.

Turku valmistautuu kuntavaaleihin, jossa kaupunkiin valitaan ensimmäistä kertaa pormestari. Uusi ja vanha poliittinen kulttuuri törmäävät toisiinsa. Ihmissuhteet kiristyvät tasaväkisten puolueiden välillä ja niiden sisällä. Kaksi kuukautta ennen vaaleja tunnettu kuntapoliitikko, jonka kuiskitaan mielivän myös pormestariksi, kuolee mystisissä olosuhteissa.

Tapausta selvittämään komennetaan keskusrikospoliisin murharyhmän päällikkö ylikomisario Heikki Söder yhdessä ylikonstaapeli Matti Jorosen ja komisario Jonna Tarastin kanssa.

Vyyhdin ratkaisussa poliisin kanssa kilpailee erikoistoimittaja Lotta Simula. Pian tapahtuu myös toinen verityö. Onko kyse politiikasta, ihmissuhteista, bisneksestä vai Ruotsiin ja Kiinaan saakka ulottuvasta tietotekniikkarikollisuudesta?

Kari Häkämies (s. 1956) on Varsinais-Suomen maakuntajohtaja, entinen kansanedustaja ja ministeri, joka on kirjoittanut kotimaiseen politiikkaan kytkeytyviä rikosromaaneja.

Tallennettuna:
Hakutulos 11
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Kaviolan talli 5
Kaviolan ratsastuskoulun uusi kesäleirikeskus avataan ja ensimmäiset leiriläiset saapuvat paikalle intoa täynnä. Kaksi viikkoa ratsastuksen alkeita, hevosenhoitoa ja muuta mukavaa tiedossa hyvässä seurassa!

Sanni on yksi leirille saapuvista, vaikkakin hänen iloaan varjostaa hieman vanhempien tuleva avioero. Hevosten parissa ja uusien ystävien kanssa touhuillessa ikävät asiat kuitenkin työntyvät taka-alalle.

Tyttöjen välistä sopuisaa leirielämää sekoittaa hieman eräs todella söpö ratsastajapoika, ja Sannin huomion vie myös läheisen löytöeläintalon uusi asukki, jonka hän on päättänyt kesyttää. Ja leirin päättyessä Sannia odottaa vielä iloinen yllätys, joka kruunaa hauskan kaksiviikkoisen ratsastusleirillä.

Tallennettuna:
Hakutulos 12
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Sukelluslabradori Tufunus tutkii 3
Sukelluslabradori Tufunuksen kuumatkan tuliaisista löytynyt kapistus vie hänet ja ihmisystävä Amin vahingossa 400 vuoden taakse Olavinlinnaan, vaikka ruoka-aika olisi ollut käpälillä. Savossa vainu ruokapöydästä katoaa samoin kuin aikamatkustuslaite. Innokas nuuskinta sotkee heidät vain hovijuonitteluihin ja noitavainoihin sekä linnanneito Maria Sophia Hyvätuuli von Knorrhane-Kyhmykurmusimpun salaisiin tähtitieteellisiin tutkimuksiin.

Tufunus seikkailee -kirjassa kalistellaan kalpoja huovien kanssa ja joudutaan jumalalliseen raastupaan, jossa vastuu on kuulijalla. Pääsevätkö Tufunus ja Ami takaisin kotiinsa? Ja ennen kaikkea: saako Tufunus-labradori mahansa täyteen?

Tufunus ja Olavinlinnan neito on kolmas osa riemukasta Sukelluslabradori Tufunus tutkii -sarjaa.

Heikki Lehikoinen (s. 1961) on kaupunkilainen, luonnossa viihtyvä, vakavan humoristisesti asioihin suhtautuva kirjailija. Hän on kirjoittanut lasten- ja nuortenkirjojen lisäksi arvostettuja tietokirjoja niin metsästyksen historiasta, eläinuskomuksista kuin kuolemakäsityksistä kansanperinteessä.

Emmi Jormalainen (s. 1979) on kuvittaja ja taiteen maisteri, joka viettää päivänsä piirtämällä tarinoita, sarjakuvia ja lastenkirjakuvituksia. Hän on kuvittanut muun muassa menestyksekästä Puluboi-sarjaa (Otava) ja julkaissut palkitun sanattoman kirjan Eksyksissä (omakustanne, 2019).

Tallennettuna:
Hakutulos 13
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

”Hormonikierto ei toimi täydellä teholla”, toteaa lapsettomuusklinikan lääkäri ja murskaa Saaran ja Heikin unelmat perheestä. Kaiken lisäksi Saaran keho ei kestä edes miedointa hormonaalista lääkitystä. Kokenut klinikan kätilö tarjoaa kuitenkin mahdollisuutta vähän tunnettuun luomuhoitoon, feromonialtistukseen.

Kotiapulaiseksi palkattava Ella saisi pelkällä feromoneja uhkuvalla läsnäolollaan Saaran kuukautiskierron käyntiin ja munasolut liikkeelle. Jotta altistus olisi riittävä, Ellasta on tultava osa Heikin ja Saaran kodin arkea, päivin ja öin. Helppoa ja riskitöntä.

Mutta pian Saarasta alkaa tuntua, ettei kaikki ole sitä, miltä näyttää. Onko Ellan ilmaantuminen heidän elämäänsä suunnaton onnenpotku vai sittenkin uskomaton, perusteellinen vedätys?

Kirsi Pehkonen rakentaa taidokkaasti hyytävää tarinaa, jossa epäilysten vyyhti kiristyy vääjäämätöntä loppua kohti. Mihin kaikkeen ihminen on lopulta valmis saadakseen oman lapsen ja perheen, oikean kodin?

Tallennettuna:
Hakutulos 14

Kevin ja keksirosvo Näytä tarkat tiedot

Kevin and the biscuit bandit, suomi
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Kevin 3
On ilmennyt, että Bumblefordissa riehuu Sarjaryöstäjä: kaamea keksirosvo! Kaikki jäljet johtavat kaupungin ainoanpullean lentävän ponin luo: KEVININ! Maxin ja Kevinin täytyy lähteä karkumatkalle, mutta saavatko he oikean ryöstäjän kiinni, ennen kun Kevin joutuu ponivankilaan?

Kolmas, itsenäinen osa Kevininstä ja Maxista kertovassa sarjassa, joka on saanut runsaasti ystäviä. Taas jännittävä seikkailu luvassa, jossa mukana muun muassa karmeasti ulvovia varashälyttimiä, yli-innokkaita poliiseja, keksinmuruja ja liian selviä johtolankoja...
Kaksivärinen seikkailukuvitus.

Tallennettuna:
Hakutulos 15
Hakutulos 16
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Serkkunsa jäämistöä selvittäessään Teresa löytää valokuvan, joka mullistaa hänen elämänsä. Perheettömänä pidetty, syöpään kuollut Marja-serkku on siinä viimeisillään raskaana. Kylä on sakeanaan huhuja, mutta lapsen todellisesta kohtalosta ei tiedä kukaan, ei edes Marjan äiti. Teresa ryhtyy selvittämään asiaa.

Kesken tutkimusten kuolema tulee toisella tavalla lähelle Teresaa, kun hän itse sairastuu vakavasti. Leikkaus ja lääkehoidot alkavat kuitenkin tuottaa tulosta. Puolisonsa vastustelusta huolimatta Teresa ei voi hellittää vaan jatkaa tutkimuksiaan. Hänen on saatava selville, mitä serkun lapselle on tapahtunut. Avukseen hän saa lapsuudenystävänsä Pauliinan. Tutkimus kuitenkin junnaa paikoillaan, ja Teresa pelkää Marjan lapsen kohtalon jäävän ikuiseksi arvoitukseksi - kunnes kuvioihin ilmestyy henkilö, jonka kertomat asiat ohjaavat Teresan ja Pauliinan uusille jäljille.

Tallennettuna:
Hakutulos 17

Läpi veden, läpi tulen Näytä tarkat tiedot

Går genom vatten, går genom eld, suomi
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Tekla 1
Sairaalatrilleri Sillan ja Stieg Larssonin hengessä

Jännitystä, ihmissuhteita ja sairaalan dramaattista arkea yhdistelevän huippusarjan avaus

Tukholman Nobelsairaalassa työskentelee akuuttilääkäri Tekla Berg, jonka tähti on kovassa nousussa. Menestyksen taustalla on paitsi hänen poikkeuksellinen näkömuistinsa myös alati paheneva huumeongelma, joista kummastakaan kollegat eivät tiedä mitään. Kun kerrostalossa sitten tapahtuu terroristi-iskuksi epäilty räjähdys, saa Tekla hoidettavakseen pahoin palaneen miehen, jolla on suora yhteys hänen elämänsä suurimpaan kipupisteeseen. Eivätkä järistykset lopu siihen. Tukholman poliisivoimat ja alamaailman sekoittava ketjureaktio on käynnistynyt, ja suurin uhka on se, joka ei mitään unohda.

Ruotsalainen Christian Unge (s. 1972) työskentelee sisätautien ylilääkärinä Karoliinisessa yliopistosairaalassa. Lääkärit ilman rajoja -järjestössäkin työskennellyt Unge on kirjoittanut lukuisia kirjoja, mm. muistelmat Har jag en dålig dag kanske någon dör. Tekla-sarjan aloittava Läpi veden, läpi tulen on hänen ensimmäinen suomennettu teoksensa. Ungen mukaan se perustuu puhtaasti hänen omiin kokemuksiinsa, erityisesti mitä tulee taitaviin naislääkäreihin ja monitahoisiin valtapeleihin, joihin sairaalaympäristössä törmää.

Tallennettuna:
Hakutulos 18
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Hauskempi kuin Sally Rooney, epätoivoisempi kuin Fleabag

Neuroottinen draamakomedia Instagram-ajasta, elämästä jossa ruusuilla on esitettävä tanssivansa, vaikka selän alla pistelee kuollut kaktus.

Kolmikymppisen Jenny McLainen elämä on syöksykierteessä. Hän on juuri menettänyt sekä poikaystävänsä että feministisen kolumninsa, koska feministi ilman kuuluisaa valokuvaajamiestä ei kiinnosta ketään. Kaiken lisäksi ex on alkanut seurustella naisen kanssa, josta Jennyllä on krooninen Instagram-pakkomielle. Ja pahempaa on tulossa! Digiajan koomisin hittiromaani osuu naulan kantaan kuvatessaan, millaista on olla nainen juuri nyt, maailmassa, jossa elämänvalintansa on tehtävä puolitotuuksien, täyssumutusten ja järjettömien odotusten ristipaineessa. Minkä valokuvan äärellä sitä tänään murentuisi?

Emma Jane Unsworth (s. 1978) on brittiläinen kirjailija, joka Lena Dunhamin ja Caitlin Moranin hengessä voimaannuttaa nuoria ja ei enää niin nuoria naisia. Liki säädyttömän hauska ja terävä Unsworth on voittanut romaaneillaan lukuisia palkintoja. Myyntilistojen kärkeen välittömästi ampaissut Aikuiset on hänen ensimmäinen suomennettu teoksensa. Kolumnistina ja tv-käsikirjoittajana toimivan Unsworthin toinen romaani Animals filmatisoitiin 2019, ja myös Aikuisista on tulossa elokuva.

Tallennettuna:
Hakutulos 19
Kirja
Arvola, Pirjo, kirjoittaja ; Arvola, Pekka, kirjoittaja ; Partanen, Ilona, taiteilija
2021
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Eräänä päivänä Lammasmaan rauha järkkyy pahemman kerran, kun paikalle saapuu etsivä Väiski Mäyris naapurikylästä, Haukkumaasta. Väiski tuo mukanaan huolestuttavia uutisia - Lammasmaan lähistöllä hiiviskelee Hämy Houkuttaja, joka vaanii pieniä karitsoja ja houkuttelee näitä mukaansa herkuilla. Pikku lampaille annetaan tarkat ohjeet turvallisuuden takaamiseksi siihen asti, kunnes outo hiippari saadaan kiinni. Topi, Kanerva ja Ossi kuitenkin unohtavat varoitukset metsässä leikkiessään ja joutuvat Hämy Houkuttajan ansaan. Väiski etsintäpartioineen lähtee kiireen vilkkaa jäljittämään kadonneita lampaita ja Hämy Houkuttajaa, joka on saatava telkien taakse!

Tallennettuna:
Hakutulos 20
Kirja
Marshall, Natalie, kirjoittaja, taiteilija ; Tarvainen, Nina, kääntäjä
2021
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Riemastuttava liukuluukkukirja perheen pienimmille. Vedä liukuvista sivuista ja kurkista, mitä eläimiä niiden alla piileskelee. Osaatko auttaa hiiren ystäviensä luokse?

Tallennettuna:
Hakutulos 21
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Ryhmä Hau opettaa meille, että yhteistyöllä kaikki onnistuu!

Pentupoppoon pienten ystävien ikioma kirja esittelee kaikki Ryhmä Haun jäsenet värikkäin kuvin ja selkein tekstein. Näppärästä kirjasta on helppo löytää oma suosikkipentunsa.

Tallennettuna:
Hakutulos 22
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Värikäs pahvikirja Pipsa Possusta ja hänen parhaista ystävistään.

Opi uusia asioita Pipsa Possusta, hänen ystävistään ja perheestään sekä heidän hauskasta elämästään. He ovat kaikki hurmaavia!

Tallennettuna:
Hakutulos 23
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Avaa taikakannet ja sukella meren alle

Ihana klassikkosatu Ariel-merenneidosta

Pieni merenneito Ariel unelmoi elämästä maan päällä. Toive toteutuu, kun hän solmii sopimuksen ilkeän merinoita Ursulan kanssa, mutta onnistuuko Ariel määräaikaan mennessä voittamaan prinssin rakkauden ja pelastamaan isänsä merellisen valtakunnan?

Tallennettuna:
Hakutulos 24
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

This new picture book is the perfect gift this Easter.

It's Easter time and Madame Gazelle has a special Easter surprise for Peppa and her friends after playgroup - Miss Rabbit has organised an Easter Egg-stravaganza!

There's Easter cakes, Easter cards to make, an egg decorating stall and Granny and Grandpa Pig's fluffy newly-hatched chicks, but where is Miss Rabbit? And who is inside the huge Easter egg?

Peppa Loves Easter!

Tallennettuna:
Hakutulos 25
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Peppa's starting a book club! Mummy and Daddy Pig are reading the same book and Peppa finds out it's for their very exciting book club. Peppa loves reading and wants one too! Mummy and Daddy Pig make a few phone calls and soon, Peppa and George's friends arrive for their very own book club!

Tallennettuna:
Hakutulos 26
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

My Hero Academia 15
Vanhojen supersankarisarjojen haastaja!

Jos ajattelet, että supersankarit ovat genrenä jo loppuun kaluttu luu, My Hero Academia saa sinut toisiin ajatuksiin...

My Hero Academia yhdistelee nerokkaasti perinteistä supersankariseikkailua tuoreisiin ideoihin. Monipuolinen hahmogalleria, mielikuvituksekkaat taistelut ja koukuttava juoni ovat tehneet siitä jättimenestyksen sekä Japanissa että USA:ssa ja Euroopassa. Ikäsuositus: 12+

Tallennettuna: