Huom! Vappuna ke 1.5. kirjakuljetusta ei ole.

Haku

Uutuudet, vko 20/2021

Uutuudet ajalta: 17.5.2021 - 23.5.2021

Muokattu: 6.7.2021
Hakutulos 1

Uskomaton kirja! Näytä tarkat tiedot

I can't believe it, suomi.
Kirja
Bedi, Bharti, toimittaja ; Rao, Rupa, toimittaja ; Lahtinen, Tapani, kääntäjä
2020
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Laajenna tietojasi lukemalla kiehtovia faktoja oudosta ja ihmeellisestä maailmastamme!

Tämä kirja on täynnä uskomattomia faktoja, upeita visuaalisia vertailuja ja myyttejä murtavia ”totta vai tarua” -kysymyksiä. Lue ja hämmästy!

Tallennettuna:
Hakutulos 2
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Tässä ajatuksia herättävässä ja inspiroivassa teoksessa David Richo soveltaa kolmenkymmenen vuoden kokemustaan terapeuttina. Hän esittelee teoksessa monien
kokeman tyytymättömyyden tunteen lähteen sekä onnellisuuden ja mielenrauhan löytämisen yllättävän salaisuuden.

Elämässämme on tiettyjä asioita, joita emme voi muuttaa. Ihmiselämän väistämättömiin tosiasioihin kuuluu se, että kaikki muuttuu ja päättyy. Asiat eivät aina mene suunnitelmien mukaan, eikä elämä aina ole reilua. Jopa kipu on väistämätön osa elämää. Tämän kaiken lisäksi on totta, että ihmiset eivät ole rakastavia ja uskollisia kaiken aikaa.

Yhdistäen länsimaista psykologiaa ja itäistä viisautta Richo osoittaa, että elämän todellisen rikkauden ja tyytyväisyyden äärelle on mahdollista päästä, kun lakkaamme vastustamasta elämän muuttumattomia tosiasioita ja hyväksymme ne sellaisina kuin ne ovat.

David Richo Ph.D on yhdysvaltalainen psykoterapeutti, luennoitsija ja tietokirjailija. Viisas Elämä on julkaissut häneltä myös teoksen Kuinka olla aikuinen ihmissuhteissa (2019).

Tallennettuna:
Hakutulos 3
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Taikamatka kirjan interaktiivisia tarinoita voi käyttää hyvinvoinnin tukena. Saduissa luodaan miellyttäviä mielikuvia ruokahetkistä, kehon toiminnoista ja vahvistetaan positiivista suhtautumista omaan kehoon. Tekstit sisältävät myös tehokkaita rentoutuskeinoja, jotka ovat tuttuja Free to Heal® -tietoisuustaitomenetelmästä.

Kirjan mielikuvitusmatkoissa tarinan lukija seikkailee yhdessä lapsen tai lasten kanssa. Mielikuvamatkat toimivat iltasatuina sekä yhteisinä rentoutushetkinä myös ryhmille.

Kirjan kirjoittaja Maria Nordin on kolmen lapsen äiti, hyvinvointivalmentaja ja Free to Heal® -tietoisuustaitomenetelmän luoja.

Kirjan ikäsuositus: 2-12 vuotiaille.

Tallennettuna:
Hakutulos 4
Kirja
Trettevik, Ida Wirak, kirjoittaja ; Krekling, Helena, valokuvaaja ; Mäntyranta, Heli, kääntäjä
2021
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Neulo ajatonta, kestävää muotia

Neulojan vaatekaappi koko vuodeksi! Upeita, ajattomia skandinaavisia neulevaatteita naisille, miehille ja lapsille.

Hidas muoti ja kestävyys ovat monille entistä tärkeämpiä, ja neulevaatteiden arvostus on kasvanut samaan aikaan. Itse valmistettuja vaatteita halutaan hoitaa erityisen hyvin, niihin valitaan laadukkaat materiaalit ja värit ja niitä halutaan käyttää pitkään - myös siksi, että neuloja tietää, miten paljon työhön on käytetty aikaa ja vaivaa.

Neuleiden vuosi on syntynyt näiden ajatusten pohjalta, toiveesta neuloa omaan käyttöön kuhunkin vuodenaikaan soveltuvia vaatteita. Kirja noudattelee vuodenkiertoa, ja sen kuvissa Ida ja hänen perheensä liikkuvat sekä Oslon lähistöllä että kodissaan Engeløyan saarella Pohjois-Norjan Nordlandissa. Kirja sisältää kaikkiaan 30 ohjetta.

Ida Wirak Trettevik julkaisee neuleohjeita Witre Design -merkillään. Neuleiden vuosi on kotimaassaan Norjassa saavuttanut huikean suosion.

Tallennettuna:
Hakutulos 5
Nuotti
Perkiö, Soili, säveltäjä ; Huovi, Hannele, kirjoittaja ; Kaarla, Riina, taiteilija ; Kaarla, Sami, taiteilija ; Töyrylä, Juha, transkriboija
2021
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Laula, lue ja leiki uusien muumilaulujen mukana!

?Merellä villi laulu soi, ohoi!? Uutta, odotettua muumimusiikkia lastenmusiikin huippuosaajilta digiäänitteenä ja kirjana, josta löytyvät laulujen nuotit ja sanat.

Soili Perkiön säveltämät ja Hannele Huovin sanoittamat Muumiperhe laulaa, OHOI! -äänitteen laulut julkaistaan huippuartistien esittäminä keväällä 2021. Kirja sisältää laulujen sanat, nuotit ja laululeikkivinkkejä Riina ja Sami Kaarlan kuvittamina, ja kirjassa on mukana myös Spotify-linkki uusiin, ihastuttaviin muumilauluihin! Äänite ja kirja jatkavat vuonna 2014 Vuoden lastenlevyksi valitun ja vuoden lastenalbumi-Emmalla palkitun Muumiperheen lauluretken matkaa merellisissä tunnelmissa.

Hannele Huovi on suomalaisen lasten- ja nuortenkirjallisuuden loistokkaimpia ja herkkävireisimpiä kirjailijoita. Sibelius-Akatemian lehtori Soili Perkiö on luonut merkittävän uran pedagogina, luennoitsijana, oppimateriaalin tuottajana sekä esittävänä ja luovana taiteilijana. Vuonna 2009 Soili Perkiö ja Hannele Huovi palkittiin Lastenkulttuurin valtionpalkinnolla uraauurtavasta ja innostavasta työstä lapsiperheiden loru-, laulu- ja leikkiperinteen uudistamisessa ja vaalimisessa sekä kirjallisuus- ja musiikkikasvatuksen kehittämisestä aiempaa lapsilähtöisempään suuntaan. Kuvittajapari Riina ja Sami Kaarlan lämpimästi vastaanotetut muumikirjat kunnioittavat Tove Janssonin tuotannon filosofiaa ja harmoniaa, unohtamatta tuon maailman iloista, energistä ja humoristista puolta.

Tallennettuna:
Hakutulos 6
Nuotti
Leskelä, Ari, toimittaja ; Järvinen, Jaakko, toimittaja
2021
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Uuden Kitarahitit-kokoelman teemana on suomirock.

Mukana on aiemmin sarjassa julkaistuja klassikoita sekä paljon uusia hittejä. Helposti tunnistettavien riffien ja soolojen opettelu ka?y kätevästi tabulatuurinuoteista. Sointumerkit ovat sanojen yhteydessa?, ja jokainen tahti on na?kyvissa? myo?s pelkkia? sanoja seuraamalla. Anna kitaran laulaa vaan!

Tallennettuna:
Hakutulos 7
Kirja
Savolainen, Panu, kirjoittaja ; Talve, Aleks, valokuvaaja (ekspressio)
2021
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Historiallinen matkaopas johdattaa lukijansa aikamatkalle 1700-luvun Turkuun. Opas vie keskelle katujen, kotien ja krouvien arkea. Turku oli 1700-luvun lopulla Suomen alueen ylivoimaisesti suurin kaupunki, jossa sijaitsivat kulttuurielämän, kaupankäynnin ja hallinnon keskeiset paikat. Tutuiksi tulevat niin valuutanvaihdon pulmat, Turun akatemian kirjasto, pukeutumista säätelevät ylellisyysasetukset, julkiset ruumiinavaukset kuin kahvikiellotkin. Matkaoppaan sivuilla esittäytyvät myös tunnetummat ja historian hämärään unohtuneet kaupungin asukkaat, lapsia unohtamatta. Lopuksi tehdään päiväretki Naantaliin ja viikon retki itäiseen linnoituskaupunkiin Helsinkiin. Kirjan päättävät kolme kävelykierrosta nykyhetken kaupunkikuvassa säilyneisiin menneisyyden jälkiin. Modernin matkaoppaan muotoa noudattava teos leikittelee menneisyyden ja nykyisyyden eroilla ja häkellyttävillä yhtäläisyyksillä. Kuvituksesta ja grafiikasta vastaavat Mondo-lehden vuoden matkakirjaksi valitsemassa Turku-kaupunkioppaassakin hyvää jälkeä tehneet valokuvaaja Aleks Talve ja graafikko Riikka Majanen. Mukana on runsaasti myös aiemmin julkaisemattomia arkistokuvia.

Turun yliopistossa ja Åbo Akademissa työskentelevä Panu Savolainen on turkulainen arkkitehti ja filosofian tohtori. Hän on julkaissut tutkimuksia arkkitehtuurin historiasta, laajasti myös 1700-luvun Turusta, sekä lastenkirjan Turun historiasta.

Tallennettuna:
Hakutulos 8
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Saana Havas & Jan Leino 2
Vaaniiko paha tyynen pinnan alla? Piinaavan jännittävä jatko-osa Kun kuningas kuolee -menestysdekkarille.
Kolme nuorta miestä tekee dokumenttia mystisestä erakosta Helsingin Lammassaaressa. Ensin katoaa heistä yksi, sitten toinen. Kun ensiksi kadonnut löytyy kuolleena läheiseltä luonnonsuojelualueelta, poliisikin aktivoituu.
Burnoutista toipunut Saana Havas kuulee uuden kollegansa pikkuveljen kadonneen ja päättää perustaa true crime -podcastin auttaakseen etsinnöissä. Samaan aikaan rikoskomisario Jan Leino tiimeineen tutkii katoamista ja mahdollista murhaa.
Metsästääkö joku nuoria miehiä, joiden katoamisia on totuttu pitämään onnettomuuksina?

Tallennettuna:
Hakutulos 9
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Elsan etsivätoimisto 2
Elsa ja Elmeri jälleen rosvojen jäljillä!

Kun Elsa palaa painitreeneistä, pihassa odottaa lettipäinen tyttö Aino. Pikkuveli on kadonnut. Elsan ja Elmerin etsivätoimisto saa Ainosta ensimmäisen asiakkaansa. Vahva ja itsevarma Elsa sekä hieman varovaisempi Elmeri pääsevät näyttämään kykynsä suljetun huoneiston arvoituksen parissa. Löytyykö Pikkuveli? Mitä kaikkia salaisuuksia Tornin asukkailta paljastuu?

Tapani Baggen lastendekkari on jatkoa Polkupyörävarkaat-kirjalle, jossa Elsan etsivätoimisto avasi ovensa. Hauskan ja jännittävän tarinan alakouluikäisille on kuvittanut Silja-Maria Wihersaari.

Tallennettuna:
Hakutulos 10
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Star Stable 3
Sielunratsastajien maaginen seikkailu saa jännittävän päätöksen!

Suosittuun Star Stable -hevospeliin pohjautuva trilogia huipentuu koitokseen, joka ratkaisee Jorvikin kohtalon.

Sanotaan, että pimeyden on laskeuduttava ennen kuin voi tulla taas valoisaa, ja nyt jos koskaan Jorvikissa eletään synkkiä aikoja. Vain Sielunratsastajat voivat enää estää Pimeyden ytimen kammottavat suunnitelmat, mutta sen tehdäkseen heidän on opittava käyttämään hyödykseen taikaansa ja tiivistä sidettään tähtihevosiin. Oppiminen vie kuitenkin aikaa, ja sitä Lisalla, Annella, Lindalla ja Alexilla ei ole. Heidän on kohdattava viimeinen koettelemus, vaikka he eivät ole siihen lainkaan valmiita. Kukistuuko pimeys ja pelastuuko Jorvikin hevossaari, vai muuttuuko tuntemamme todellisuus aivan toiseksi?

Star Stable on maailman nopeimmin kasvava hevosnettipeli. Sillä on Suomessakin yli 200 000 pelaajaa, ja vetävä juoni tempaa mukaansa niin hevostytöt kuin fantasiankin ystävät!

Helena Dahlgren on suosittu ruotsalainen kirjailija, joka kirjoittaa erityisesti nuorten fantasiaa.

Tallennettuna:
Hakutulos 11
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Myrskynvartija 2
Lumoava jatko Myrskynvartijan saari -kirjalle!

Syrjäistä Arranmoren saarta uhkaa pimeä tuho. Fionn on ollut saaren Myrskynvartija vain alle puoli vuotta, kun tuhannet hirvittävät sielunvaanijat saapuvat. Morrigan-velhottaren seuraajat ovat tulleet nostamaan pelätyn johtajansa valtaan.

Fionnin on ystäviensä avustuksella pelastettava saari. Jotta Morrigan saadaan kukistettua, on kutsuttava koolle merenväkisten armeija. Mutta kukaan muu saarella ei usko, että nämä julmat merenolennot ovat edes olemassa. Kun Fionn aloittaa kadonneiden merenväkisten etsinnän, muut saaren asukkaat valmistelevat tahollaan omaa hyökkäystään.

Taistelu Arranmoren pelastamiseksi on alkanut.

Tallennettuna:
Hakutulos 12

Merten kirous Näytä tarkat tiedot

Chronicles of Cavallon: Book Two, suomi
Kirja
Forester, Kim, kirjoittaja ; Ranta, Kaisa, kääntäjä ; Meinzold, Max, kartantekijä, kuvittaja
2021
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Cavallonin kronikat 2
Suuri saaga hevosista ja ihmisistä jatkuu!

Yllätyshyökkäys Vapaakaupunkiin ja sitä seuranneet tapahtumat ovat lietsoneet Cavallonin kansat toisiaan vastaan. Ennen rauhanomaisesti rinnakkain eläneet yksisarviset, pegasokset, vedenhevoset, kentaurit ja ihmiset ovat sotajalalla.

Valtakunnan levottomuudet eivät juuri hetkauta vetehiseksi muuttunutta tyttöä Nixiä, mutta yhtäkkiä tapahtuu kummia. Meren syvyyksistä vyöryy hirviömäisiä olentoja, jotka levittävät pelkoa ja kauhua. Huhujen mukaan hyökkäyksen takana ovat kentaurit.

Nixi on innoissaan: onko kentaureilla hallussaan kiellettyä taikuutta? Hän toivoo vain yhtä asiaa: että voisi muuttua takaisin ihmiseksi. Ja sen takia hän on valmis jopa pettämään pelastajansa.

Cavallonin kronikat on neliosainen vauhdikas eläinfantasiasarja, jonka takana on Soturikissojen tuotantoyhtiö Working Partners. Merten kirous on sarjan toinen osa.

Tallennettuna:
Hakutulos 13
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Mustajärven rannasta löytyy miehen ruumis. Nuoruudenrakkaus, lapsuudenystävä, maailmalla keikkalavoja
kiertänyt rockstara... Kaikki tiesivät Emilin, mutta tunsiko häntä kukaan?

Kun lähitalojen asukkaat alkavat vuorollaan kertoa tarinaansa ja purkaa suhdettaan Emiliin, heidän kipeät muistonsa ja vaietut salaisuutensa nousevat pintaan.

Minttu Hapulin vahvatunnelmainen esikoisromaani kutoutuu ihmissuhdemysteeriksi, jossa rakkaudella on monet kasvot. Mitä kaikkea olemme valmiit tekemään nähdäksemme edes yhdet niistä?

Tallennettuna:
Hakutulos 14
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Manabu Yukawa 2

Tallennettuna:
Hakutulos 15
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Pax 2
Jännittävä kauhufantasiasarja vie keskelle pohjoismaisen mytologian karmivimpia seikkailuja ja hirvittävimpiä otuksia.

Ruotsalaiskaupunki Mariefredin rauha rikkoutuu, kun tuntematon peto alkaa hyökkäillä eläinten ja ihmisten kimppuun. Veljekset Alrik ja Viggo joutuvat selvittämään, millainen epäluonnollinen olento on oikein kyseessä ja ennen kaikkea miten se taltutetaan. Samaan aikaan heidän vartioimaansa salaiseen kirjastoon ilmestyy neuvojen toivossa noitamestari, jonka aikeet vaikuttavat epäilyttäviltä.
Tarinaa vauhdittaa upea sarjakuvamainen kuvitus.

Tallennettuna:
Hakutulos 16
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Tarina Bletchley Parkin naisista, harvoista ja valituista koodinpurkajista, jotka vuosien jälkeen yhdistävät voimansa paljastaakseen petturin.

  1. Englanti valmistautuu taistelemaan natseja vastaan ja kolme hyvin erilaista naista aloittaa työnsä Bletchley Parkissa, kartanossa, jossa puretaan Saksan armeijan koodeja ja yritetään paljastaa vihollisen salaisuudet.

Oslalla on kaikkea: kauneutta, rikkautta ja röyhkeä kreikkalainen prinssi Philip, joka lähettelee ruusujaan. Mutta Osla haluaa näyttää, että hän on muutakin kuin pelkkä yläluokkainen kaunotar.

Mab on Lontoon itäisten slummien teräväpäinen kasvatti. Päivisin hän työskentelee legendaarisen koodinmurtajakoneen parissa, ja iltaisin yrittää etsiä itselleen soveliasta aviomiestä.
Bethin ujous kätkee taakseen säkenöivän älyn, ja Bethistä tulee yksi Bletchley Parkin harvoista naispuolisista kryptoanalyytikoista.

Mutta sitten sota, menetykset ja mahdoton salaisuuksien paine repivät nämä kolme naista erilleen. Kunnes vuosia myöhemmin, Britannian mennessä sekaisin Prinsessa Elizabethin ja Prinssi Philipin kuninkaallisesta häähumusta, Bletchley Parkin menneisyyden varjoista nousee esiin salaperäinen petturi.

Oslan, Mabin ja Bethin on yhdistettävä voimansa ja purettava viimeinen koodi yhdessä. Mutta kukin terälehti, jonka he poistavat ruusukoodista, tuo vaaran - ja heidän todellisen vihollisensa - lähemmäksi...

Tallennettuna:
Hakutulos 17
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Lainvartijat 2
Näin syvälle poliisityön ytimeen et ole ennen päässyt

Huippurealistista jännitystä Sinun puolestasi vuodatettu -dekkarin tekijältä! Kuka viereesi jää kuvaa armottoman rehellisesti sitä, miten paljon poliisit joutuvat uhraamaan työnsä eteen.

Metsästä löytynyt ruumis, liikemiehen vaimon sieppaus ja kauan sitten kadonnut mies. Keskusrikospoliisin ja Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen tiimillä on hoidettavanaan rikossuma, joka vaatii jokaisen jäsenen täyden työpanoksen. Monen tapauksen taustalla häilyy sama rikollisliiga ja eräs Pertti Mäki, jota on yritetty saada kiinni useasti, tuloksetta. Lopulta poliisien on kysyttävä, kuinka suuria uhrauksia he ovat työnsä eteen valmiita tekemään.

KRP:n rikosylikonstaapeli Niko Rantsi jatkaa lukijat valloittaneen Sinun puolestasi vuodatettu -esikoisromaaninsa tarinaa. Kuka viereesi jää kuljettaa lukijan syvälle poliisityön ytimeen ja näyttää, mikä hinta on sillä, että oikeus toteutuu.

"Sinun puolestasi vuodatettu on vahva esikoisdekkari ja dekkarina yleensäkin alkuvuoden 2020 parhaimmistoa. Nimi mieleen." Kansan Uutiset

"Poliisien työn kuormittavuus, poliisin oman elämän ja työminän yhdistäminen tai erottaminen, rikollisten käyttäminen, ihmismielen heikkous ja vahvuus. Ne kaikki tekevät Niko Rantsin dekkarista koskettavan ja mukaansatempaavan." LM-Mummin kirjastossa -blogi

"Lukisin ehdottomasti rikosylikonstaapeli Niko Rantsilta lisääkin teoksia ja toivon, että hän jatkaa myös kirjailijan roolissa poliisityönsä lisäksi." Kirjataivas-blogi

Rikosylikonstaapeli Niko Rantsi työskentelee keskusrikospoliisissa. Hän on toiminut Turun terrori-iskun päätutkijana ja tsunamiuhrien tunnistajana. Hänen esikoisromaaninsa Sinun puolestasi vuodatettu hurmasi lukijat ja kriitikot tarkalla poliisityön kuvauksellaan ja syvällisellä ihmismielen ymmärryksellään.

Tallennettuna:
Hakutulos 18
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Alan Banks 12
Lämpötila laskee Yorkshiren nummeilla - ja ruumisluku nousee.

Peter Robinsonin taidokkaat, ylikomisario Banksin tutkimuksia seuraavat tv:stäkin tutut dekkarit ovat saavuttaneet suuren suosion niin Suomessa kuin maailmalla.

Kaksi nuorta miestä on kadonnut. Ylikomisario Banksin tutkimukset tasapainoilevat kahden eri tutkintalinjan välissä. Työ keskeytyy, kun liikenneonnettomuuteen joutuneesta rekasta löytyy teuraseläinten joukosta jotain sinne kuulumatonta - jo jokin aika sitten kuolleen ihmisen ruumis. Banks tukeutuu vaistoihinsa ja tuntee, kuinka häntä vedetään yhä syvemmälle rikosten verkkoon. Jokin vaarallinen odottaa pimeässä pääsyä ulos.

Yorkshiren nummien karunkaunis ympäristö luo oivallisen taustan älykkäille laatudekkareille, jotka lukee yhdeltä istumalta janoten lisää.

Peter Robinson (s. 1950) on kotoisin Englannista, mutta muutti 1970-luvulla Kanadaan ja asuu nykyään Torontossa. Hän käy usein vanhassa kotimaassaan ja sijoittaa rikosromaaninsa entiselle kotiseudulleen Pohjois-Englannin Yorkshireen. Banksin dekkareihin perustuva Ylikomisario Banks -tv-sarja on löytänyt faninsa myös Suomessa.

Tallennettuna:
Hakutulos 19
Kirja
Klingenberg, Malin, kirjoittaja ; Sann, Maria, taiteilija ; Menna, Outi, kääntäjä
2021
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Hiekkalaatikolla Linnea kertoo uutisen.- Meille tulee viisi hauvaa, hän sanoo.- Ai jaa, vastaan. - Mitkä niiden nimet ovat?Linnea huokaisee.- Eihän sitä kukaan vielä tiedä.Hauvat haisevat, ja ne voivat tupsahtaa perheeseen ihan melkein varoittamatta. Ne saattavat pelätä vieraita ihmisiä tai ihmiset niitä. Hauvojen puhetta ei voi ymmärtää, muttakoska vieraat hauvat on joka tapauksessa viisainta kiertää kaukaa, niin ehkä se ei ole niin vaarallista. Hauvat voivat olla myös tosi söpöjä, etenkin silloin, kun ne röyhtäilevät!

Tallennettuna:
Hakutulos 20
Hakutulos 21
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Sympaattisessa kuvakirjassa ihmetellään ja innostutaan.

Aadasta metsä on ihan paras paikka, mutta Onni suuntaisi mieluummin leikkipuistoon. Eräänä päivänä Aada ja hänen äitinsä saavat kuitenkin houkuteltua Onnin mukaansa metsäretkelle, jolla Onni oppii monta uutta asiaa. Milloin metsässä saa huutaa? Mitä muurahaiset tekevät, kun kohtaavat toisensa? Mitä kävylle on tapahtunut? Ja koska oikein syödään eväät? Ehkä metsässä sittenkin on jotain taikaa!

Leikki-ikäisten sarjassa ovat aiemmin ilmestyneet Onni ja Aada päiväkodissa sekä Onni ja Aada yökylässä.

Tallennettuna:
Hakutulos 22
Kirja
Nilsson Thore, Maria, kirjoittaja, taiteilija ; Rintamäki, Raija, kääntäjä
2021
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Päiväkoti-ikäisten suosikkisarjassa seurataan Vallen, Iidan ja Essin touhuja. Vallella on jalassa suuri, hieno laastari. Iida ja Essikin tahtovat sellaisen! Onneksi Essi tietää, missä päiväkodin laastarilaukku on. Pian kolmikko on taas täydessä vauhdissa...

Tallennettuna: