Haku

Uutuudet, vko 22/2021

Uutuudet ajalta: 31.5.2021 - 6.6.2021

Muokattu: 6.7.2021
  • Näytetään 1 - 10 / 10
Hakutulos 1
Kirja
Forsberg, Pepe, kirjoittaja, valokuvaaja
2021
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Päiväretket luonnossa tuovat mukavaa vaihtelua lomamatkojen automatkailuun. Pohjois-Suomen upeat maisemat ja monipuoliset ulkoilumahdollisuudet kutsuvat retkelle.

Pepe Forsbergin uutuuskirjassa luontokohteet on suunniteltu erityisesti autoileville matkailijoille. Tunturin huipulle kapuaminen ja huikaiseva näköala, pitkospuut ja hillasuot sekä monet luonnonmuodostelmat viihtyisine taukopaikkoineen ja tarinoineen ovat tämän kirjan parasta antia.

Kirjan kohteet on valittu niin, että niihin on helppo saapua matkailuautollakin, ja monen kohteen tuntumassa on palveluita karavaanareille. Kirjassa on kartat jokaisesta kohteesta, joten perille löytäminen on helppoa.

Pepe Forsberg on eräopas ja luontoretkeilijä, jonka suosittuja kirjoja, esityksiä sekä somekanavia seuraa jo yli 130 000 suomalaista. Hänen aikaisimpiin teoksiinsa kuuluvat mm. Kansallispuistot tutuiksi -kirjasarja sekä Luontokohteet tutuiksi.

Tallennettuna:
Hakutulos 2
Hakutulos 4
Hakutulos 5
Kirja
Kolamo, Sami, kirjoittaja ; Wallenius, Tommi, kirjoittaja, toimittaja ; Otsamo, Pentti, kuvittaja, sarjakuvantekijä ; Kallio, Pauli, sarjakuvantekijä
2021
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

"Jalkapallotaktiikat - Ymmärrä futista paremmin" on kuvitettu jalkapallon taktiikan peruskirja. Jalkapallo on maailman suosituin peli niin harrastajien kuin katsojienkin määrällä mitattuna. Nykyjalkapallo on hyvin taktista, joten myös penkkiurheilija törmää televisiosta ottelua katsellessaan vaikeilta tuntuviin termeihin, ilmaisuihin ja kuvioihin.

Kirjassa esitellään selkeästi ja järjestelmällisesti jalkapallon taktiset kuviot, peliryhmitykset historioineen, pelipaikat ja erilaiset pelitilanteet. Teos sisältää selitykset jalkapallon keskeisistä käsitteistä, periaatteista ja ilmaisuista.
Kirja on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat ymmärtää jalkapalloa: penkkiurheilijoille, pelaajille ja valmentajille sekä heidän läheisilleen.

Sami Kolamo on opettaja, tutkija ja pitkän linjan jalkapallomies, joka on myös väitellyt jalkapallon MM-kisoista. Tommi Wallenius työskentelee päivät tietokirjojen kanssa ja viettää iltojansa futiksen parissa. Kirjan runsaan kuvituksen ovat tehneet Sarjakuva-Finlandialla palkittu sarjakuvakäsikirjoittaja Pauli Kallio ja Puupäähattu-palkittu sarjakuvataiteilija Pentti Otsamo.

Tallennettuna:
Hakutulos 6

Jäljittäjä Näytä tarkat tiedot

The boy from the woods, suomi
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Wilde 1

Tallennettuna:
Hakutulos 9
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Vardari 1
Vangitseva pohjoinen mysteeri verestä, halusta ja riippuvuudesta.

Juva inhoaa verenlukijoita. Heitä ihaillaan ja ylistetään kyvyistään, mutta he ovat pelkkiä rahan- ja vallanjanoisia huijareita. Juva tietää tämän varsin hyvin, koska hän on syntynyt verenlukijoiden sukuun.

Kun Juvan perhettä uhkaavat vardarit, kammottavat olennot jotka eivät vanhene, hän sotkeutuu mukaan kamppailuun verenlukijoiden perinnöstä: synkästä salaisuudesta, joka kerran mullisti koko maailman - ja saattaa tehdä niin uudestaan. Selviytyäkseen Juvan on kohdattava lapsuusmuistonsa, jonka hän on yrittänyt unohtaa: hän on nähnyt paholaisen.

Rautasusi aloittaa itsenäisen Vardari-trilogian, joka sijoittuu samaan fantasiauniversumiin kuin palkintoja ja kansainvälistä ylistystä kahminut Korpinkehät-sarja.

Siri Pettersen teki Korpinkehät-fantasiatrilogiallaan läpimurron kautta maailman: sarja on myyty 13 maahan, ja sillä on aktiivinen kansainvälinen fanikunta. Norjalainen Pettersen on myös graafinen suunnittelija; hän on suunnitellut kaikkien kirjojensa kannet ja kartat.

Tallennettuna:
Hakutulos 10

Kadonnut sisar Näytä tarkat tiedot

The missing sister, suomi
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Seitsemän sisarta 7

Tallennettuna: