Huom! Vappuna ke 1.5. kirjakuljetusta ei ole.

Haku

Uutuudet, vko 25/2021

Uutuudet ajalta: 21.6.2021 - 27.6.2021

Muokattu: 9.7.2021
Hakutulos 1
Kirja
Moilanen, Tuula, kirjoittaja, valokuvaaja ; Wai Lwin Moe, Irene, valokuvaaja (ekspressio)
2021
Anders-kirjastot
Tallennettuna:
Hakutulos 2
Kirja
Norrlin, Katri, kirjoittaja, valokuvaaja ; Kenttä, Nelli, kirjoittaja, valokuvaaja ; Behm, haastateltava
2021
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

?Somen takia koen itseni päivittäin iljettäväksi.?

Kuinka paljon sosiaalinen media vaikuttaa ulkonäkösuhteisiimme? Miksi oma keho hävettää? Miltä näyttää uskottava ihminen? Kuka oikeastaan hyötyykään kauneusihanteista?

Sosiaalinen media luo ulkonäköpaineita ja maailma tuntuu usein pyörivän ulkonäön ympärillä. Vitun ruma on visuaalisesti vaikuttava, ajatuksia herättävä, monipuolinen ja tarkkasilmäinen kirja ulkonäöstä sosiaalisen median aikakautena. Samaistuttavia ajatuksiaan kirjassa on jakamassa muun muassa BEHM, Tuure Boelius, Ina Mikkola, Jesse Markin, Kasmir, Maiju Voutilainen ja Sini ?Papananaama? Laitinen. Heidän ajatuksiensa lisäksi kirjassa kuuluu kirjailijoiden, sekä sosiaalisessa mediassa omia mietteitään ja tarinoitaan jakaneiden ihmisten ääni.

Kirjan tarkoituksena on saada lukija pohtimaan, miten keinotekoisia ja epäreiluja kauneusihanteet ovat ja olemaan armeliaampi itseä kohtaan. Luettuasi tämän kirjan, jätät toivottavasti myös kommentoimatta jonkun henkilön ulkonäköä.

Nelli Kenttä on valokuvaaja, toimittaja ja sosiaalisen median sisällöntuottaja. Hän työskentelee musiikkimedia YleX:ssä musiikkitoimittajana ja valokuvaajana sekä on intohimoinen visuaalisten kokonaisuuksien, feminismin ja esittävän taiteen ystävä.

Katri Norrlin on toimittaja, juontaja ja someammattilainen. Norrlin työskentelee vuoden musiikkimediaksi useasti valitussa YleX:ssä musiikkitoimittajana eri alustoilla -kuten palkitulla Youtube-kanavalla -ja vaikuttaa muutenkin Suomen musiikkikentällä. Hän on visuaalisuutta rakastava popkulttuuritietäjä ja tanssinohjaaja, jonka tekemistä ohjaa tasa-arvon edistäminen.

Tallennettuna:
Hakutulos 5
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Jackie Saratoga 3
Maailmanluokan jännäri Dan Brownin hengessä

Kansainvälisen tason jännityskirja, jossa yliluonnolliset voimat kohtaavat ikivanhan pahuuden.

Pimeyden kirja on päätynyt vääriin käsiin. Vuosisatoja sen sisällä piillyt pahuus on halunnut tuhota maailman, ja nyt se on lähellä onnistumista. Henkihieverissä makaava Jackie Saratoga on ainoa, joka voi pysäyttää sen. Hänen tiellään on yksi este, sydänjuuriaan myöten paatunut hirviö, taidekeräilijä Thomas Statton.

Patricia G. Bertényi marssittaa maailmanluokan jännityskirjassaan meidät keskelle hyvän ja pahan taistoa, jollaista ei ole ennen suomenkielisessä kirjallisuudessa nähty. Pimeyden kirjassa sekoittuvat fantasia ja rakkausromaani, jännityskirja ja historiallinen teos niin sulavasti, että lukija ei voi muuta kuin huokailla ihastuksesta. Bertényin proosassa yhdistyvät Quentin Tarantinon toimintaelokuvien hengästyttävä rytmi ja Umberto Econ klassikkoteosten sivistyneisyys.

Patricia G. Bertényi on unkarilaissyntyinen turkulainen, jolla on sukujuuria niin Ranskassa, Saksassa kuin Kreetallakin. Hän on opiskellut latinaa, klassista arkeologiaa ja taidehistoriaa sekä suorittanut libristin ammattitutkinnon ja valokuvaajan tutkinnon New York Institute of Photographyssä. Pimeyden kirja päättää Varjojen lähettiläästä kertovan tarinan.

Tallennettuna:
Hakutulos 6
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Brown Girl 1
Violet tahtoisi vain sulautua joukkoon, mutta se ei ole helppoa. Hän on yksi Meadowdalen harvoista ruskeista tytöistä ja kuuluu koulussa suosittuun porukkaan. Kaiken lisäksi hän sattuu näkemään henkiä, sillä hän on Aiedeo, soturikuningattarien perillinen.

Kun koulun huutosakin kapteeni tapetaan pian hänestä kuvatun seksivideon päädyttyä sosiaaliseen mediaan, Violetin on aika osoittaa kykynsä ja näyttää, että hän on valmis seuraamaan soturiesiäitiensä jalanjäljissä. Violet joutuu tulikokeeseen, ja hänen on löydettävä tappaja . tai muuten hän on seuraava uhri.

Kuolleetkin ghostaa on yliluonnollinen #metoo -trilleri ilkeistä tytöistä, murhasta ja henkimaailman sotureista yhdysvaltalaisessa pikkukaupungissa. Kirja on ensimmäinen osa uutta ya-sarjaa.

Tallennettuna:
Hakutulos 7

Korpimaja Näytä tarkat tiedot

Det innerste rommet, suomi
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

William Wisting 7
Kun kuolleen poliitikon mökiltä paljastuu tulenarka kätkö, menneisyyteen haudatut salaisuudet nousevat pintaan. Huippusuosittu Wisting on Norjan Wallander!

Rehtinä ja tarmokkaana tunnettu poliitikko kuolee yllättäen sydänkohtaukseen. Kuolemaa tutkiessaan poliisi löytää poliitikon mökiltä Norjan rannikolta jotain, mikä on ristiriidassa tämän maanläheisen julkisuuskuvan kanssa. Asiaa alkaa selvittää rikostutkija William Wisting yhdessä salaisen tutkintaryhmän kanssa. Jäljet johtavat kahteen ratkaisemattomaan tapaukseen, joita ympäröi tiivis valheiden verkosto. Wistingin on paljastettava totuuden synkät ja tappavan rikolliset kasvot.

Tallennettuna:
Hakutulos 8
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Etsiväkaksikko 8
Suosittu lasten salapoliisisarja jatkuu! Tilda, Oliver ja Otto-koira ratkovat rikoksia ja jättävät Virtakylän aikuiset raapimaan päätään.

Torilla tapahtuu kummia. Tilda, Oliver ja Otto näkevät salaperäisen, epäilyttävän tyypin, joka kantaa muovipussia. Etsivät päättävät seurata häntä... ja pääsevät jälleen mysteerin jäljille.

Valmiina salapoliisitehtävään - ratko rikokset Etsiväkaksikon kanssa!
Lue myös Operaatio Myrskypilvi, Operaatio Varjomies, Operaatio Auringonlasku, Operaatio Narsissi, Operaatio Kesäsaari, Operaatio Tuulenpuuska ja Operaatio Pronssipatsas.

Tallennettuna:
Hakutulos 9
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Supertavis 3
Ajattelehan, jos saisit kaiken mitä tahdot? Eikö olisi mahtavaa?! Tai sitten ei...

Onni Juhani Juntunen on kesälomalla ja arestissa. Luvassa siis tuplatylsää elämää. Eikä kurjuus vielä siihen lopu. Arestissa ei saa käyttää kännykkää EIKÄ pleikkaa. Tilanteen on aiheuttanut pieni hiihtoreissu...

Mutta kuten kaikki Onni Juhani Juntusen jo tuntevat tietävät, että tylsyys on Onnin elämästä yhtä kaukana kuin sukka varpaasta. Hän toivoo erään perhetapahtuman jälkeen, että voisipa vaihtaa yhden pikkusiskon seitsemään isoveljeen. Ja kuinka ollakaan, niin tosiaan tapahtuu! Mistä se johtuu ja mitä kaikkea Onni ehtii toivoa?
Hengästyttävän vauhdikas seikkailu Juntusen perheessä!

Tallennettuna:
Hakutulos 10
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Aamuisin en jaksaisi nousta sängystä, unet tulevat lähes joka yö ja toistavat aina samaa kaavaa: ystäväni kääntyy pois minusta, hän on ilkeä minulle, hän on jatkanut elämäänsä ja hänellä menee hyvin, mutta minä olen alkanut muistuttaa kuivahtanutta rusinaa surussani ja katkeruudessani.

Ystävä muuttaa maailman ääriin, ja yhtäkkiä kaikki on lopullisesti toisin. Häntä ei enää ole, hän ei ole kaukana vain fyysisesti, vaan ihan kokonaan poissa. Mitä oikein tapahtui?

Milloin lapsuudesta asti yhdessä kasvaneet ovat kääntyneet toisistaan poispäin ja lähteneet eri suuntiin? Miksi ystävä jätti?

Suru ei hellitä vuosienkaan kuluttua. Ystävän hylkäämäksi tulleen kaipuu ja murhe on kuin rakastetun hylkäämän, tai enemmänkin. Auttaako menetykseen aika, kun toinen kuitenkin yhä elää, on olemassa kuin haamusärky, mutta hänestä ei tiedä enää mitään?

Vappu Kannaksen herkkä ja melankolinen Kirjeitä Japaniin kysyy, miten voi muistaa omaa menneisyyttään oikein, kun osa itsestä on kadonnut. Mikä on totta, mikä kuviteltua?

Tallennettuna:
Hakutulos 12
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Vastarakastuneen maailma on vaaleanpunainen.

Kinsellan uusin, itsenäinen teos on hulvaton tarina naisesta, joka turhautuu deittisovelluksiin ja päättää romantiikan sijaan keskittyä kirjan kirjoittamiseen, mutta yllättäen löytääkin rakkauden.

Ava on ehkä toivoton romantikko, mutta hän on aina luottanut enemmän vaistoihinsa kuin algoritmeihin. Kun Ava matkustaa anonyymiin kirjoittajaretriittiin aurinkoiseen Italiaan, rakkaus on viimeinen asia hänen mielessään. Kunnes hän tapaa komean muukalaisen... Yhtäkkiä kaikki on yhtä purppurahattaraa, vaikka he eivät tiedä edes toistensa oikeita nimiä.

Kotiinpaluun myötä todelliset identiteetit paljastuvat, eikä kommelluksilta vältytä. Vaikka he rakastavatkin toisiaan, he eivät voi sietää toistensa elämäntyylejä. Vastakohdat vetävät, mutta mihin suuntaan?

Sophie Kinsella (s. 1969) on englantilaisen Madeleine Wickhamin kirjailijanimi. Hänet tunnetaan erityisesti Himoshoppaaja-sarjastaan, jonka lisäksi hän on kirjoittanut useita itsenäisiä bestsellereitä, jotka ovat hurmanneet lukijat ympäri maailman. Hänen kirjojaan on myyty yli 40 miljoonaa kappaletta ja niitä on käännetty yli 40 eri kielelle. Kinsella on valmistunut Oxfordin yliopistosta ja työskenteli aiemmin taloustoimittajana. Hänen tavaramerkkejään ovat nokkeluus ja pirteä huumori. Hän asuu Lontoossa aviomiehensä ja perheensä kanssa.

Tallennettuna:
Hakutulos 13
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Salmanterin Terttu 3
Naakkalan kadut ovat muuttuneet reikäisiksi kuin emmentaljuusto.
Kahelissa lastendekkarissa selvitetään kuoppien mysteeriä.

Salmanterin Tertun ystävä Bruno vuohineen on saapunut Sveitsistä konsertoimaan Naakkalan juustofestivaaleille. Tuhdisti tuoksuva tapahtuma on houkutellut paikalle paljon väkeä. Kaupunkilaisten harmiksi kaduille ja pihoille ilmestyy öisin kuoppia. Kuka niitä kaivaa - ja miksi ihmeessä? Huhutaan peräti humanoideista, mutta Lilli, Mikko, Pedro-kukko ja mahtimummo Terttu eivät huhuihin haksahda. Jodlaavat vuohet apunaan he kaivavat totuuden esiin.

Tallennettuna:
Hakutulos 14
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Nuri ja Afra viettävät yksinkertaista mutta rikasta elämää kukkuloilla Aleppon laitamilla. Nuri hoitaa mehiläisiä, Afra on taiteilija. Sitten tapahtuu pahin mahdollinen: syttyy sisällissota, joka tuhoaa kaiken, mitä he ovat rakastaneet. Lopulta heidän on pakko paeta.Tuhansien muiden tapaan pariskunta vaeltaa Euroopan läpi etsiessään turvaa. Matkan vaarojen lisäksi Nuri ja Afra joutuvat kohtaamaan surunsa, joka uhkaa etäännyttää heidät toisistaan. Heidän vaikein tehtävänsä onkin löytää rikkinäisessä maailmassa takaisin toistensa luo.Kipeänkaunis, syvästi liikuttava romaani vie lukijan kokemaan inhimillisen todellisuuden kasvottomien uutisotsikoiden takana. Se on ajankohtainen kertomus ihmisen lannistumattomuudesta ja muistuttaa meitä myötätunnosta ja tarinankerronnan voimasta.

Tallennettuna:
Hakutulos 15

Kadonneiden ystävien maille Näytä tarkat tiedot

To the land of long lost friends, suomi
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Mma Ramotswe tutkii 20
Rakastettu hyvän mielen dekkarisarja jatkuu. Mma Ramotswe huomaa, että joskus avun tarjoamisessakin varovaisuus on valttia.

Mma Ramotswe on löytänyt uudestaan yhteyden vanhaan ystäväänsä. Ystävättärellä on ongelmia tyttärensä kanssa. Karismaattinen saarnaaja on saanut tytön pään pyörälle, mutta saarnaajalla saattaa olla muitakin kuin hurskaita tarkoitusperiä. Mma Ramotswe ei epäröi tarjota apuaan, mutta saa huomata, että perheasioihin sekaantuminen on aina mutkikasta.
Charlie puolestaan haluaisi kosia tyttöystäväänsä, mutta morsiamen isälle osoitettavan rahasumman kokoaminen aiheuttaa päänvaivaa. Morsiamen veli haluaa auttaa ja tarjoaa töitä, mutta työ ei ole aivan sitä mitä Charlie odotti.

Tallennettuna:
Hakutulos 16
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Paula Korhonen & Annmari Akselsson 3
Psykologisessa jännärissä jäljitetään Ilmestyskirjaa siteeraavaa murhaajaa.

Ruumiinavauksessa selviää, että tamperelainen viikkolehden päätoimittaja on murhattu lääkesekoituksella. Kun hänen haudalleen ilmestyy sitaatti Ilmestyskirjasta ja kun Tukholmasta löytyy viitteitä samanlaisesta tapauksesta, aletaan Pohjolassa etsiä sarjamurhaaja.?

Rikospoliisi Paula Korhonen saa apua yhteispohjoismaiselta vakavien rikosten yksiköltä. Hän kokee olevansa koko ajan jäljessä - myös siviilielämässään. "Murhien syyt eivät löydy yhdestä maasta tai edes nyky­hetkestä. Kun jahti kiihtyy, murhaaja katoaa kuin sivuhenkilö romaanin sivuilta."

Tallennettuna:
Hakutulos 17
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Saarimurhat 1
Kansainvälinen läpimurtotrilleri aloittaa tiheätunnelmaisen Saarimurhat-sarjan.

Kun Hanna Duncker oli yhdeksäntoista, hänen isänsä tuomittiin murhasta. Hanna pakeni Öölannin saarella sijaitsevan pikkukaupungin juoruja vannoen, ettei palaisi koskaan. Kun isä kuolee kuusitoista vuotta myöhemmin, Hanna palaa saarelle veljensä varoitteluista huolimatta. Suurkaupungin poliisissa kannuksensa hankkinut Hanna alkaa selvittää teinipojan murhaa. Salaisuudet nousevat pintaan, eikä mikään tunnu olevan sitä, miltä näyttää.

"Tiesin Johanna Mon loistavaksi kirjailijaksi, mutta tällä kertaa hän on epäilemättä osunut napakymppiin." - Norra Skåne

Tallennettuna:
Hakutulos 18

Koston jumalatar : rikosromaani Näytä tarkat tiedot

Den sorgsne busschauffören från Alster, suomi
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Barbarotti 7
Odotettu Barbarotti-sarja jatkuu vihdoin!

Albin Runge, entinen akateemikko ja nykyinen bussikuski, on viemässä koululuokkaa hiihtoretkelle, kun sattuu onnettomuus, jossa 17 oppilasta kuolee. Viisi vuotta myöhemmin Runge alkaa saada tappouhkauksia. Niiden allekirjoittajana on Nemesis, koston jumalatar. Runge ottaa yhteyttä poliisiin, mutta komisariot Eva Backman ja Gunnar Barbarotti eivät onnistu estämään hänen murhaansa. Vuosia myöhemmin, kun komisariot lähtevät virkavapaalle Gotlantiin, heitä alkaa seurata polkupyörällä liikkuva mies, joka vailla mitään epäilyksiä on Albin Runge. Kuka teki virheen ja minkälaisen?

Ruotsalainen Håkan Nesser (s. 1950) on yksi pohjoismaisen rikoskirjallisuuden merkittävimpiä nimiä. Hänen kirjojaan on myyty maailmanlaajuisesti yli 20 miljoonaa kappaletta. Suomessa Nesserin tuotannosta parhaiten tunnetaan rikosromaanisarja, jonka pääosassa on komisario Van Veeteren. Italialaisruotsalaisesta komisario Gunnar Barbarottista kertova sarja on myös ollut huikean suosittu, yksin Ruotsissa sitä on myyty yli 1,2 miljoonaa kappaletta.

Tallennettuna:
Hakutulos 19
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Synkkä trilleri rakkaudesta ja vaarallisesta pakkomielteestä.

Lapsena Linda tunnettiin auringonsäteenä, joka esiintyi rakastetun laulajaäitinsä kanssa ympäri maata. Nyt hän istuu elinkautista vaarallisessa naisten vankilassa. Kukaan ei usko hänen syyttömyyteensä, ja hän alkaa itsekin epäillä sitä. Ehkä hän tappoi miehensä.

Pian ilmenee jotain, mikä saa hänet kyseenalaistamaan kaiken hetkestä, jolloin hänen elämänsä hajosi kappaleiksi. Kun hän heräsi verisenä ja poliisi huusi häntä tulemaan ulos kädet ylhäällä.

?Lukija imaistaan välittömästi mukaan: tarinassa on väkivaltaa, kysymyksiä ja jännitystä ensimmäisestä sivusta lähtien.? - Aftonbladet

Tallennettuna:
Hakutulos 20
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Kuinka kasvattaa lasta, kun omatkin kasvukivut vielä vihlovat? Paluu rakastetun Viha jonka kylvät -romaanin kulmille.

Garden Heightsin kaduilla 17-vuotiaan Maverickin puitteet kasvaa kunnon mieheksi eivät ole helpot. Kunnon miehen tehtävä on suojella perhettään, ja siinä auttaa King Lord -jengi. Odottamatta Mavin perhe kasvaa yhdellä, kun hän saa tietää olevansa isä. Jengiläislegendan poikana veri kuitenkin vetää Mavia kaduille ja kostamaan rakkaiden kohtaamat vääryydet.
Angie Thomas näyttää jälleen ainutlaatuiset taitonsa nuoruuden, väkivallan ja perhesiteiden kuvaajana.

Tallennettuna:
Hakutulos 21

Pöllötyttö Näytä tarkat tiedot

A girl called owl, suomi
Anders-kirjastot
Tallennettuna:
Hakutulos 22

Muumipeikko ja taikahattu Näytä tarkat tiedot

Mumintrollen och den magiska hatten, suomi
Kirja
Haridi, Alex, kirjoittaja ; Davidsson, Cecilia, kirjoittaja ; Heikkilä, Cecilia, taiteilija ; Jansson, Tove, alkuperäisidean luoja ; Heilala, Katariina, kääntäjä
2021
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Salaperäisten sattumusten sarja Muumilaaksossa.

Arvoituksellinen hattu johdattaa Muumilaakson asukkaat taianomaiseen seikkailuun ja suureen elokuun kuutamojuhlaan.

Muumilaaksossa on aina kaikki mahdollista. Mutta ihanana kesäaamuna käynnistyvät tavallistakin erikoisemmat tapahtumat hämmästyttävät Muumipeikkoa ja hänen ystäviään. Kaikki näyttäisi liittyvän heidän löytämäänsä erikoiseen hattuun. Hurja, lumoava kesäseikkailu huipentuu yksinäisen Taikurin kohtaamiseen - ja lopulta onnellisesti kottikärrylliseen Muumimamman pannukakkuja! Ihastuttavasti kuvitettu ja ääneen luettavaksi sopiva tarina on aikaisemmin julkaistu kokoelmassa Muumilaakson kertomuksia.

Cecilia Heikkilä on valloittavasti kuvittanut Tove Janssonin klassikkokirjaan Taikurin hattu perustuvan tarinan, jonka ovat kirjoittaneet Cecilia Davidsson ja Alex Haridi. Lämpimästi vastaanotetussa kuvakirjasarjassa ovat aikaisemmin ilmestyneet Joulu saapuu Muumilaaksoon, Muumilaakson kertomuksia, Muumipeikko ja näkymätön vieras, Muumipeikko ja lohikäärme, Muumipeikko ja Merenhuiske sekä Muumipeikko hattivattien saarella.

Tallennettuna:
Hakutulos 23
Kirja
Havukainen, Aino, kirjoittaja, taiteilija ; Toivonen, Sami, kirjoittaja, taiteilija
2021
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Haluatko mukaan kaikkien aikojen kivoimmalle kesäleirille? Hyppää kyytiin, sillä Tatun ja Patun leiribussi starttaa nyt!
Timppa on lähdössä ensimmäistä kertaa leirille. Jo bussissa hän tutustuu kahteen hauskaan ja outoon tyyppiin. Tatu ja Patu jos ketkä osaavat ottaa leirielämästä kaiken irti. Tosin jotkin heidän tapansa ovat Timpan mielestä aika omaperäisiä. Miksi he yrittävät istuttaa puita tuoliin? Tai haluavat jakaa teltan sektoreiksi? Kesäleiristä lätynpaistoineen, lipunryöstöineen ja leirinuotioineen tulee kerta kaikkiaan mahtava. Siitäkin huolimatta, että Tatu, Patu ja Timppa melkein eksyvät metsään.

Tallennettuna:
Hakutulos 24
Kirja
Hill, Eric, kirjoittaja, taiteilija ; Tarvainen, Nina, kääntäjä
2021
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Suloinen kuvakirja Pupen päiväkotipäivästä.

Tänään alkaa päiväkoti! Leikkien jälkeen on aika syödä välipalaa, mutta missä on Puppe? Ehkä hän loiskii vesileikkipaikalla. Vai onko hän sittenkin piiloutunut telttaan? Kurkistusluukkujen alta paljastuu monia hauskoja yllätyksiä!
Iki-ihanat Puppe-kirjat ovat ihastuttaneet perheen pienimpiä jo neljäkymmentä vuotta.

Tallennettuna:
Hakutulos 25
Kirja
Ryynänen, Henna, kirjoittaja, taiteilija
2021
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Suomenpystykorva Myryn siivekäs tuliaisyllätys!

Myry ja Harakka Huttunen ovat Karibialla uuden rekimallin koeajolla. Luontonsa mukaisesti Harakka poimii rannan vaaleanpunaisimman ja kiiltävimmän kiven matkamuistoksi.

Kotona kaveruksia odottaa Jymy-Yllätys. ?Kivestä? on kuoriutunut flamingo, joka ottaa oitis Myryn emohahmokseen. Harakka Huttunen ja Myry opastavat tulokasta tavoille, mutta haukkuva lintu aiheuttaa päänvaivaa. Tuleeko kaikesta kokkelia, vai löytääkö lintu lopulta paikkansa?

Myry ja Karibian kuikelo on tarina kotiutumisesta, erilaisuudesta ja sisäisestä flamingoudesta. Kirja on kolmas osa Henna Ryynäsen suomenpystykorva Myrystä kertovassa hurmaavassa kuvakirjasarjassa.

Henna Ryynänen (s. 1979) on oululainen kuvittaja ja graafikko, jonka hyväntuuliset ja värikkäät kuvat saavat niin pienet kuin suuretkin lukijat hymyilemään.

Tallennettuna:
Hakutulos 26
Anders-kirjastot
Tallennettuna:
Hakutulos 27
Kirja
Heiskanen, Jukka, kääntäjä ; Viljakainen, Terhi, kääntäjä ; Kärkkäinen, Katja, kääntäjä
2021
Anders-kirjastot
Tallennettuna:
Hakutulos 28
Kirja
Kurenniemi, Marjatta, kääntäjä ; Nuormaa, Sirkka, kääntäjä ; Kumpulainen, Sari, kääntäjä ; Nurmi, Outi, kääntäjä ; Soinio, Marjatta, kääntäjä
2021
Anders-kirjastot
Tallennettuna:
Hakutulos 29

Zombikissojen hyökkäys Näytä tarkat tiedot

The bad guys. Episode 4, Attack of the zittens, suomi
Kirja
Blabey, Aaron, sarjakuvantekijä ; Kolehmainen, Annukka, kääntäjä
2021
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Hurja jengi 4
Zombikissat tuhoavat maailman! Pitäisikö panikoida? Pitäisikö itkeä? Pitäisikö kakata housuun? Ei! Ota vaan rennosti ja katso, kuinka Hurja jengi taklaa maukuvat hirviöt. Vai taklaako? Jengiläisten onneksi agentti Ketulla on ratkaisu, mutta valitettavasti sekään ei ole aivan yksinkertainen.

Hurja jengi on tikahduttavan hauska sarja hyviksiksi ryhtyneistä pahiksista: Sudesta, Piraijasta, Käärmeestä, Haista ja Tarantellasta. Sarjakuvamaiset kirjat sopivat kaikille huumorin ja yllätysten ystäville ja ihan jokaiselle alakoululaiselle.

Tallennettuna:
Hakutulos 30
Anders-kirjastot
Muistiinpano:

Noah 2

Tallennettuna: